O mama si-a mutilat genital fiica de 3 ani. Ce a putut sa ii faca micutei intre picioare e strigator la cer!

Publicat: 10 mart. 2019, 13:10 Autor: D. C. News

O femeie din Londra si-a abuzat fiica pe care a taiat-o in zona genitala. Initial, a mintit cand a fost interogata de politie in legatura cu cazul.

O mama si-a mutilat genital fiica. Femeia a fost retinuta de politie si prezentata in fata judecatorilor. Mama din Londra a devenit prima persoana din Marea Britanie care a fost gasita vinovata pentru ‘mutilare genitala feminina‘. Mama agresoare a fost condamnata la 11 ani de inchisore.

Initial, femeia a incercat sa minta in momentul in care a fost retinuta de politisti. Femeia este originara din Uganda si a profitat de naivitatea fiicei sale. In loc sa o protejeze, mama a ales sa o mutileze pe micuta. Judecatoarea nu a fost deloc induplecata de lacrimile agresoarei.

O mama si-a mutilat genital fiica de 3 ani

”Să fim clari: Mutilarea genitală feminină este o formă de abuz asupra copilului. Este o practică barbară și o infracțiune serioasă”, a spus judecătoarea Philippa Whipple catre mama fetei.

Pedeapsa maxima in Anglia pentru mutilare genitala feminina este de 14 ani. Mama din Londra a primit 11 ani pentru ca si-a taiat fiica intre picioare. Mama, în vârstă de 37 de ani, a spus că fiica ei s-a rănit după ce a căzut în bucătărie. A fost prinsa cu minciuna cand fetița a spus poliției că a fost tăiată de o ”vrăjitoare”, informeaza hotnews.ro.

Publicat: 10 mart. 2019, 13:10 Autor: D. C. News
Pe aceeași temă