VIDEO. O mai ții pe minte pe Anamaria Ferentz, solista trupei Demmo? Cum arată și ce face la 45 de ani!

Publicat: 02 Dec. 2020, 14:37 Vedete

Anamaria Ferentz, artista pe care o ştii parcă dintotdeauna, de când făcea parte din trupa Demmo și cânta ”Șapte zile de opt ori”, este stabilită de aproape 10 ani, în Statele Unite ale Americii.

Artista, ajunsă la vârsta de 45 de ani, poate fi confundată foarte ușor cu o domnișoară de…  numai 20 de ani. Anamaria arată excelent, lucru pe care nu se șfiește să îl arate și urmăritorilor ei de pe rețelele de socializare, unde postează fotografii cu ea în toto felul de ipostaze. Un lucru este cert pentru Anamaria Ferentz: timpul a stat în loc pentru ea.

Anamaria Ferent, viață de vis în America

”Am mulți prieteni în America, oriunde mă duc îmi fac prieteni, cu pasiuni diferite, vârste diferite, sunt foarte diversificată și la acest capitol. Sunt și genul care meditează, fac yoga, merg la hike-uri sau mă duc și descopăr noi restaurante, terase, locuri, timp să ai. California este minunată! Mă simt ca într-o vacanță non stop care sper să nu se termine niciodată. Îmi place spiritul aventurier, așa îmi este și zodia.

Nu regret absolut nimic din viață mea, pur și simplu toți pașii pe care i-am  făcut m-au adus exact în momentul în care sunt și toate experiențele pe care le-am avut și tot ceea ce am trăit, a fost un amalgam de experiențe, cele mai multe plăcute iar cele neplăcute m-au făcut să înțeleg cine sunt, ce vreau, ce nu vreau, ce îmi doresc, ce nu îmi doresc, așa ajungem să ne cunoaștem până la urmă”, declara Anamaria la finele anului trecut pentru Ciao.

Anamaria Ferent: ”Mi-e bine aici unde sunt”

”Mi-e bine aici unde sunt, îmi place foarte mult orașul în care locuiesc, cui nu îi place Los Angelesul? Îmi place foarte mult zona în care locuiesc, e una dintre cele mai frumoase. Mă simt ca la New York.  Merg pe jos foarte mult, totul este aproape, toate sunt aici unde locuiesc eu, toate muzeele, The Groove, cel mai fain mall e lângă mine, totul! Restaurante, terase, supermarketuri foarte mari deschise non-stop, magazinele mele preferate, restaurantele cel mai bune. 

Stau lângă Rodeo Drive, e la 10 minute de condus cu mașina, locul meu preferat este World of Astoria Hotel și acolo am restaurantul și rooftopul preferat. Sunt între downtown și ocean, la mijloc, este perfect. Am unde să îl plimb pe Supai,  câinele meu, are mulți prieteni aici în cartier! Până la biroul  unde am lucrat până în luna decembrie făceam 8 minute atunci când nu era trafic. Este foarte convenabil. Sunt una dintre  puținele persoane din L.A. care nu stau în trafic și în mașină foarte mult! Din contră, merg foarte mult pe jos!”, a mai spus artista.

Sursa foto: Facebook Anamaria Ferentz

Publicat: 02 Dec. 2020, 14:37 Vedete
Pe aceeași temă