EXCLUSIV | Anamaria Ferentz, vacanță romantică în Hawaii cu iubitul american! Cât de îndrăgostită este artista

Publicat: 10 sept. 2022, 11:49 Autor: Dora Bazavan Vedete

Anamaria Ferentz, vacanță romantică în Hawaii cu iubitul american! Anamaria Ferentz o duce bine și este foarte fericită în brațele iubitului său american alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste de aproape doi ani.

Și o trăiește intens, căci omul de afaceri este și el îndrăgostit lulea de frumoasa noastră vedeta care arată într-adevăr senzațional și pare că a tras lozul câștigător!

Și pentru că le priește amândurora, îndrăgostiții nu se mai satură să se răsfețe unul pe celălalt. Așa s-a întâmplat și acum, când Ferentz și iubitul american cu care se completează de minune au fost într-o nouă escapadă romatică în Hawaii!

Peisaje exotice, atmosferă de poveste și cea mai bună companie din toate timpurile! Așa a petrecut artista  Anamaria Ferentz una dintre cele mai frumoase vacanțe din viața ei, alături de omul pe care îl iubește, în celebra insula Maui din Hawaii!

Anamaria Ferentz, vacanță romantică în Hawaii cu iubitul american!

Locuiește de 12 ani în America și de mai bine de un an și-a găsit acolo jumătatea perfectă alături de care explorează destinații de lux de neatins și este răsfățată din plin! Vacanța din Hawaii a fost perfectă cei doi îndrăgostiți optând deja pentru a doua oară să ajungă acolo unde arată efectiv ca în Rai! A avut oceanul la picioare și o priveliște cum rar întâlnești sau vezi doar în filme.

“Am venit pentru a doua oară în Hawaii, în Maui, unde ne place foarte mult. Peisajele sunt de vis și nu îți ia mult timp până începi să te relaxezi total! Am făcut prima dată paddle boarding aici pe ocean și snorkeling tot prima dată,  am văzut o mulțime de pești și broaște țestoase foarte mari. Deși mi-era foarte frică să intru în ocean mai departe de țărm unde mă băgam în apă doar până la brâu. Dar încurajată fiind mi-am depășit frica și am putut să mă bucur de o activitate atât de frumoasă cum e snorkelingul. Lumea acvatică este fascinantă!”, a povestit Anamaria Ferentz, extrem de încântată pentru Ciao.ro.

Anamaria Ferentz o duce bine și este foarte fericită în brațele iubitului său american

Anamaria Ferentz, vacanță romantică în Hawaii cu iubitul american! Cântăreața și iubitul ei adoră din plin Hawaii-ul și îl preferă ca destinație de vacanță. De altfel, de această dată cei doi îndrăgostiți au avut și motive de sărbătoare, cu ocazia acestei noi vizite în Maui.

“Tot aici, în Maui am sărbătorit 12 ani de când m-am mutat în SUA și un an de când ne-am mutat împreună, eu și iubitul meu! A devenit locul nostru preferat de până acum. Si sunt curioasă dacă îi va plăcea un loc în Europa mai mult decât îi place în Hawaii”, ne-a mai mărturisit, extrem de îndrăgostită, Anamaria Ferentz.

Se pare că relația Anamariei Ferentz cu americanul merge ca unsă și nu este exclus să auzim curând de o nuntă fatuoasă, de ce nu, chiar în Hawaii! Că tot le place acolo!

Publicat: 10 sept. 2022, 11:49 Autor: Dora Bazavan Vedete
Dora Bazavan...
Pe aceeași temă