Cât de îndrăgostită este Anamaria Ferentz de iubitul american: ”Este cea mai frumoasă relație pe care am avut-o”

Publicat: 30 mart. 2022, 11:07 Autor: Dora Bazavan Vedete

Anamaria Ferentz trăiește visul american! Mai ales de când s-a mutat alături de iubitul, la ferma acestuia din Oregon, acolo unde trăiește fericită, dar unde se și ocupă îndeaproape de cei 7 copii ai iubitului său, atunci când ei își vizitează tatăl.

În luna mai, Anamaria Ferentz împlinește un an de relație cu iubitul american, Douglas, pe care și-ar dori să îl aducă și într-o vizită în România. Și pentru că recent a fost ziua lui de naștere, frumoasa artistă a imortalizat momentul și cu un frumos mesaj pentru american, pe care l-a postat atât pe Facebook cât și pe Instagram!

La mulți ani, iubitule! Te iubesc mai mult și din ce în ce mai mult în fiecare zi! M-ai inspirat să devin o persoană mai bună, o parteneră de viață mai bună, în fiecare zi. Suntem binecuvântați să ne avem unul pe celălalt! La 111 ani de dragoste, sănătate și fericire!„.

Au trăit o experiență de neuitat

De când formează un cuplu, artista se plimbă foarte mult și trăiește la maxim fiecare clipă alături de el. Și pentru că a fost ziua lui de naștere, Ferentz i-a făcut mai multe cadouri inedite iubitului său.

Sunt foarte fericită și liniștită! De ziua lui i-am făcut cadouri peste cadouri. Dar pe lângă lucrurile materiale i-am făcut cadou bilete la tenis, la Indian Wells în Palm Springs, în box seats, locurile din față. Mi-am dorit să aibă o experiență superbă, pentru că pentru el e prima dată când participă live la un meci de tenis. Și a avut cea mai frumoasă experiență din viața lui. l-a văzut pe Nadal, care e favoritul meu din 2009, și pe Simona Halep la care am strigat la meci amândoi, cât am putut de tare.
Și amândoi au câștigat! A fost o super experiență! Și i-am mai făcut cadou un tablou pictat de mine, în 3 zile, care, trebuie să recunosc, că m-a uimit și pe mine, la cât de bine a ieșit”, a mărturisit Ferentz, pentru Ciao.ro.

Anamaria Ferentz: ”Cred că este cea mai frumoasă relație pe care am avut-o până acum”

Reporterii Ciao.ro au aflat că iubitul american al Anamariei Ferentz este mai mare cu 11 ani decât ea, iar cei doi au o relație armonioasă și nu s-au certat niciodată!

După 7 luni de relație cu americanul, Ferentz povestea într-un interviu exclusiv că acesta este bărbatul ideal pentru ea

Cred că este cea mai frumoasă relație pe care am avut-o până acum. Ori că m-am mai maturizat și văd viața diferit. Sunt mai atentă la timpul prezent, ori că pur și simplu ne potrivim de minune. Amândoi lucrăm cu noi personal, să evoluăm zi de zi din punct de vedere emoțional și spiritual. Și cred că și asta face parte din bunăstarea relației de cuplu.

Nu am cunoscut pe cineva atât de matur emoțional până acum dar și doritor de evoluție personală. Și cum atragi ceea ce reprezinți în momentul respectiv, așa ne-am găsit”, spunea cântăreața la vremea respectivă.

 

Publicat: 30 mart. 2022, 11:07 Autor: Dora Bazavan Vedete
Dora Bazavan...
Pe aceeași temă