O fosta Miss Moscova a devenit Regina Malaeziei! Sotul e cu 24 de ani mai batran ca ea! VIDEO

Publicat: 30 Nov. 2018, 10:26 Life

O fosta castigatoare a titlului Miss Moscova a devenit Regina Malaeziei!

Malaeziei Muhammad al V-lea, s-a casatorit pe data de 22 noiembrie a acestui an. Aleasa inimii sale, o fosta Miss Moscova a devenit Regina Malaeziei. Tanara se numeste Oksana Voevodina, potrivit mirror.co.uk.

Oksana a fost numita Miss Moscova in anul 2015, si cum cateva zile in urma a devenit noua Regina a Malaeziei. Ceremonia a avut loc intr-o statiune de lux, din Rusia, iar mireasa a purtat o rochie alba, pe cand mirele a imbracat haine traditionale malaeziene.

Oksana e noua Regina Malaeziei, la doar 25 de ani!

Regina Malaeziei

Oksana Voevodina a devenit Regina Malaeziei. Tanara a primit acest titlu in urma cu trei ani, dar acum viata ei pare sa se fi schimbat complet. Nunta ei cu Muhammad al V-lea a avut loc la periferia Moscovei, in Barhiva, o statiune luxoasa.

La petrecere nu s-a consumat alcool absolut deloc, iar mancarea a fost halal. Oksana a devenit foarte cunoscuta odata ce a cucerit titlul de miss si pe atunci avea doar 22 de ani! De atunci, ea a lucrat ca manechin in Thailanda si China.

Bruneta s-a convertit la islam in primavara acestui an, ca sa se poata casatori cu Regele Muhammad al V-lea. Acesta are varsta de 49 de ani si este Sultan de Kelantan, dar si cel de-al 15-lea rege al Malaeziei.

Continuarea articolului »

Publicat: 30 Nov. 2018, 10:26 Life
Pe aceeași temă