O femeie de 40 de ani a murit dupa ce i s-a facut rau in tren. Ce spun medicii

Publicat: 29 Jul. 2018, 16:15 Life

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru moarte suspectă.

O femeie de 40 de ani din Bacău a murit duminică dimineaţă sub privirile ingrozite a zeci de persoane care călătoreau în trenul interregio 1750 Suceava – Bucureşti. Femeii i s-a făcut brusc rău în timp ce se afla în tren iar când a fost preluată de un echipaj medical, era deja în stop cardio-respirator, fără a mai putea fi salvată.

Duminică dimineaţă, poliţiştii Serviciului Judeţean Poliţie Transporturi Vrancea au fost sesizaţi prin apel 112 despre faptul că în trenul IR 1750, (Suceava-Bucureşti) unei femei i s-a făcut rău şi nu mai prezintă semne vitale.

În staţia Adjud a fost preluată de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vrancea, i s-au efectuat manevrele de resuscitare, însă a fost constatat decesul.

Femeia, în vârstă de 40 de ani, din judeţul Bacău, a fost identificată şi era cunoscută cu afectiuni medicale.

„În această dimineață, polițiștii Serviciului Județean Poliție Transporturi Vrancea au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că în trenul IR 1750, Suceava-București unei femei i s-a făcut rău și nu mai prezintă semne vitale.

În stația Adjud a fost preluată de un echipaj SAJ Vrancea, i s-au efectuat manevrele de resuscitare, însă, din păcate, a fost constatat decesul. Femeia, în vârstă de 40 de ani, din județul Bacău, a fost identificată și era cunoscută cu afecțiuni medicale”, a declarat reprezentantul IPJ Vrancea, Paula Enache.

Publicat: 29 Jul. 2018, 16:15 Life
Pe aceeași temă