O fata de 13 ani s-a aruncat in fata unui camion. Motivul este eroic si de aplaudat

Publicat: 22 iul. 2018, 14:54 Autor: Echipa Ciao.ro News 3

Fata, in varsta de 13 ani, a facut un gest eroic ce merita laudat.

O fata de 13 ani s-a aruncat in fata camionului pentru un motiv demn de laudat. Aceasta a devenit un erou dupa ce s-a aruncat in fata unui camion pentru a salva viata nepotului ei. Cei doi voiau trebuiau sa traverseze strada impreuna, dar nepotul fetei, Jordyn, in varsta de patru ani, nu a ascultat-o.

Camionul venea spre Jordy din ce in ce mai repede, ceea ce o forta pe fetita de 13 ani, Jayla, sa se grabeasca pentru a-l salva pe nepot. „Mi-am pus mainile pe fata, din instinct, iar camionul ne-a lovit din fata putin.”, spune Jayla pentru Nine News.

Contrar actiunii eroice a Jaylei, cei doi au fost loviti si aruncati aproape trei metrii departare de camion. Fetita spune ca stia ca-i va lovi camionul, pentru ca mergea destul de repede.

O fata de 13 ani s-a aruncat in fata unui camion

Adolescenta a primit ingrijiri medicale pentru piciorul ei stang accidentat dupa groaznicul accident. De asemenea, urmele acestui incident neplacut au ramas si pe fata micutei prin niste taieturi.

Nepotul acesteia insa a suferit o fractura grava, iar acesta a intrat imediat in coma profunda dupa accident. Acesta acum este bine, se recupereaza dupa tragedie. Mama adolescentei, Jessy Scattini, este mandra de gestul eroic si de reactiile rapide ale fiicei sale.

„Ea s-a aruncat cu totul in fata camionului parca stiind ca il va salva pe Jordy. A incercat sa-l impinga din fata camionului pentru a scapa macar el.”, a spus mama adolestentei. „Ea este ingerul nostru pazitor si fara ea nu stiu unde as fi sau unde ar fi fost Jordy.”

Mama fetitei spune ca nu il invinovateste pe soferul camionului. Aceasta spune ca in locul lui Jordy putea sa fie oricine. Iar, in vreme ce ii multumea in diferite feluri pentru gestul eroic Jaylei, aceasta a mutumit si oamenilor care au fost la fata locului si au ajutat.

„Toti din comunitate au venit sa ajute. Chiar apreciez totul pentru ca, fara ei, nu stiu ce ne-am fi facut.”

Sursa: dailymail.co.uk

Publicat: 22 iul. 2018, 14:54 Autor: Echipa Ciao.ro News 3
Pe aceeași temă