O familie a fost alungata din avion. Motivul invocat de stewardesa e nefondat. Cum au fost UMILITI oamenii

Publicat: 26 ian. 2019, 12:44 Autor: D. C. Life

O familie de trei membri a trecut printr-o intamplare care i-a lasat si uimiti, dar si umiliti public.

O familie a fost alungata din avion pe motiv ca miroseau urat. Acestia aveau bilete la zborul Miami-Detroit, cursa de joi. Dupa ce si-au lasat bagajele, s-au dus spre poarta de imbarcare, au ajuns in avion si calvarul a inceput.

Yossi Adler, soţia sa, Jennie şi micuţa lor fiică de abia un an doreau să se întoarcă acasă după ce au petrecut câteva zile de concediu la Miami, când, imediat după ce s-au urcat la bord, au trăit ’’o experienţă absurdă’’.

Acestia s-au asezat pe scaune in momentul in care o stewardesa a venit la ei. I-a rugat sa coboare din avion pe motiv ca pasagerii se plang de un miros oribil care vine de la ei. Familia sustine ca totul era in regula si ca exista alt motiv al umilintei lor.

„Nu era niciun miros urât. Nimic nu venea de la noi. Am fost supăraţi pentru ceea ce s-a întâmplat, nici n-am apucat să avem un drept de replică. Dintr-o dată, abia ce fuseserăm coborâţi din avion, înainte de a închide uşa, o stewardesă a spus: îmi pare rău, domnule, câteva persoane s-au plâns că mirosiţi foarte urât”, a declarat Yossi Adler pentru Local 10 News.

O familie a fost alungata din avion din cauza mirosului


O familie a fost alungata din avion. Motivul invocat de stewardesa e nefondatCompania le-a garantat ca le vor restitui bagajele imediat. Dar asta nu s-a intamplat. „Aveam scăunelul, căruciorul, valizele, totul’’, a povestit supărată Jennie. Familia data jos din avion a primit o camera cu pensiune completa si bilete pentru zborul de a doua zi.

O familie a fost alungata din avion. Motivul invocat de stewardesa e nefondat„Familia Adler a fost coborâtă din avion când nişte pasageri s-au plâns de mirosul lor. Le-am rezervat bilete la un zbor pentru a doua zi, dar şi o cameră la hotel cu pensiune completă şi sperăm să nu se mai repete acest neplăcut incident”, este declaratia companiei care a dat jos familia, publicata in mediul online.

O familie a fost alungata din avion. Motivul invocat de stewardesa e nefondat„Am oprit zeci de persoane în aeroport povestindu-le ce am păţit şi cerându-le acestora să ne spună: avem cu adevărat noi un miros urât, fiindcă tocmai ce am fost coborâţi din avion din pricina asta. A fost jenant, dar toţi ne-au răspuns că nu era adevărat. Vreau să ştiu ce anume se află în spatele acestui comportament straniu”, sustine familia Adler. Acestia sunt convinsi ca au fost dati jos din avion pentru ca sunt evrei, nu pentru ca miroseau.O familie a fost alungata din avion. Motivul invocat de stewardesa e nefondat

Publicat: 26 ian. 2019, 12:44 Autor: D. C. Life
Pe aceeași temă