O familie a fost alungata din avion. Motivul invocat de stewardesa e nefondat. Cum au fost UMILITI oamenii

Publicat: 26 Jan. 2019, 12:44 Life

O familie de trei membri a trecut printr-o intamplare care i-a lasat si uimiti, dar si umiliti public.

O familie a fost alungata din avion pe motiv ca miroseau urat. Acestia aveau bilete la zborul Miami-Detroit, cursa de joi. Dupa ce si-au lasat bagajele, s-au dus spre poarta de imbarcare, au ajuns in avion si calvarul a inceput.

Yossi Adler, soţia sa, Jennie şi micuţa lor fiică de abia un an doreau să se întoarcă acasă după ce au petrecut câteva zile de concediu la Miami, când, imediat după ce s-au urcat la bord, au trăit ’’o experienţă absurdă’’.

Acestia s-au asezat pe scaune in momentul in care o stewardesa a venit la ei. I-a rugat sa coboare din avion pe motiv ca pasagerii se plang de un miros oribil care vine de la ei. Familia sustine ca totul era in regula si ca exista alt motiv al umilintei lor.

„Nu era niciun miros urât. Nimic nu venea de la noi. Am fost supăraţi pentru ceea ce s-a întâmplat, nici n-am apucat să avem un drept de replică. Dintr-o dată, abia ce fuseserăm coborâţi din avion, înainte de a închide uşa, o stewardesă a spus: îmi pare rău, domnule, câteva persoane s-au plâns că mirosiţi foarte urât”, a declarat Yossi Adler pentru Local 10 News.

Continuarea articolului »

Publicat: 26 Jan. 2019, 12:44 Life
Pe aceeași temă