O celebră cântăreață a slăbit 45 de kilograme! Vedeta a dezvăluit secretul siluetei sale

Publicat: 24 Jan. 2020, 13:05 Vedete

Adele a reușit să slăbească, într-un timp scurt, 45 de kilograme. Artista britanică a ținut o dietă strictă, însoțită de exerciții fizice, sub supravegherea unei antrenoare personale.

După ce a anunțat co divorțează de soțul ei după o relație de șapte ani, Adele a făcut tot posibilul să își ia viața de la capăt. Timp de mai multe luni s-a ținut departe de lumina reflectoarelor, dar și de rețelele de socializare, iar când a revenit a făcut-o într-un mod spectaculos.

Prima sa apariție publică a avvut-o chiar de sărbători atunci când a publicat pe rețelele de socializare câteva fotografii, dar și un mesaj pentru fanii săi.

„Amândoi am încercat să vă stricăm Crăciunul, dar apoi inimile noastre s-au înmuiat. Mulțumesc să ai venit la petrecerea mea și că ne-ai făcut să ne simțim ca niște copii, Grinch. Sărbători fericite tuturor”, a scris cântăreața alături de două fotografii alb-negru.

Admiratorii artistei au fost plăcut impresionați de felul în care arată artista, iar comentariile pe care aceștia le-au trimis au fost numai de apreciere.

Cum a reușit Adele să slăbească

Un program de televiziune britanic a luat legătura cu antrenoarea personală a artistei, Camila Goodis, care a făcut câteva dezvăluiri despre fieta urmată de Adele.

„A făcut și exerciții, însă cred că 90% din aspectul ei se datorează dietei. Prima săptămână este intensă, cu sucuri verzi și cu respectarea unui regim de 1.000 de calorii pe zi. Nu a slăbit doar, arată pur și simplu incredibil”, a afirmat Camila, citată de ABC.es. De asemenea, antrenoarea a dezvăluit că artista britanică face exerciții de pilates și de forță, a redus consumul de alcool și a renunțat la fumat”, a transmis aceasta.

Publicat: 24 Jan. 2020, 13:05 Vedete
Pe aceeași temă