Adele şi-a şocat fanii! A slăbit 20 de kilograme şi arată mai bine ca niciodată!

Publicat: 30 Dec. 2019, 15:19 Vedete
Adele şi-a şocat fanii! A slăbit 20 de kilograme şi arată mai bine ca niciodată!

Adele este de nerecunoscut! Cântăreața britanică a slăbit 20 de kilograme şi arată mai bine ca niciodată! 

Artista și și-a pus corpul în valoare într-o rochie neagră de satin, cu un look demn de glamour-ul Hollywood-ului de altădată, pentru a se alătura Moșului și lui Grinch într-o rară postare festivă pe Instagram. Este prima fotografie pe care Adele o share-uiește pe Insta, după două luni.

View this post on Instagram

We both tried to ruin Christmas but then both our hearts grew! Thank you for coming to my party and making us feel like kids Grinch 💚 Merry Christmas and Happy Holidays everyone x

A post shared by Adele (@adele) on

Interpreta hitului Hello a pierdut 20 de kilograme de când s-a despărțit de soțul ei.

Adele a înaintat divorțul de Simon Konecki, cu care are un fiu, Angelo (7 ani), în septembrie.  „Am încercat să distrugem Crăciunul, dar în schimb inimile noastre au crescut. Mulțumesc că ai venit la petrecerea mea și ne-ai făcut să ne simțim din nou copii, Grinch.’ ‘Crăciun fericit și Sărbători fericite tuturor”, le-a transmis artista fanilor ei.

Adele, pe numele său adevărat Adele Laurie Blue Adkins, a cucerit topurile internaţionale în doar două luni de la lansarea albumului „21”, al doilea material de studio semnat de solista britanică.

Adele a atins un record impresionant, devenind prima artistă după Beatles (1964) cu două piese şi două albume în UK Top Five. La scurtă vreme după această reuşită, albumul său a ajuns numărul 1 în Billboard 200, fiind primul album lansat în 2011 care s-a vândut în peste un milion de copii. În plus, single-ul „Rolling in The Deep” a fost desemnat videoclipul săptămânii pe iTunes.

Publicat: 30 Dec. 2019, 15:19 Vedete
Pe aceeași temă