O celebră artistă se retrage din muzică! Anunțul care a lăsat milioane de fani în lacrimi

Publicat: 14 Nov. 2019, 11:10 News 3
O celebră artistă se retrage din muzică! Anunțul care a lăsat milioane de fani în lacrimi

Celebra artistă Pink, cu milioane de fani în întreaga lume, a făcut anunțul care i-a întristat pe cei care o ascultă: se retrage din lumea muzicală.

Pink a precizat că se va retrage pentru cel puțin un an din viața muzicală, după ce, în ultimii doi ani a fost într-un turneu de proporții, Beautiful Trauma World Tour, turneu ce s-a bucurat de un succes uriaș.

Cântăreața ajunsă la vârsta de 40 de ani a mai spus că își dorește ca lucrurile din viitorul său să aibă o altă direcție: ”E timpul să fac și altceva pentru un minute”, a spus Pink la evenimentul Country Music Association Awards 2019, unde a venit însoțită de soțul său Carey  Hart și de cei doi copii ai lor, Willow în vârstă de 8 ani și Jameson de numai 3 ani.

Pink a câștigat în cariera sa mai  multe premii Grammy și a devenit celebră în anul 2000 datorită albumului Can’t Take Me Home. Al doilea ei album, Missundaztood s-a bucurat de un succes uriaș.  Pink este recunoscută prin simțul ei vestimentar neconvențional și glasul său puternic.

Publicat: 14 Nov. 2019, 11:10 News 3
Pe aceeași temă