Nunta mare in Game of Thrones! John Snow s-a insurat in viata reala cu iubita din serial si toti actorii au participat la nunta!

Publicat: 24 iun. 2018, 01:15 Autor: D. C. Vedete

Nunta celor doi a avut loc la un castel superb din Scotia de peste 900 de ani.

Nunta mare in Game of Thrones! John Snow s-a insurat cu iubita din serial. Pasionatii de serialul Game of Thrones stiu ca mai au de asteptat aproape un an pana la ultima serie de fantasticul serial. Totusi pana atunci se poate spune ca au avut parte de un episod bonus chiar weekendul acesta.

John Snow, pe numele lui adevarat Kit Harington s-a insurat cu Rose Leslie roscata pistruiata care intamplator sau nu i-a cazut cu tronc si in serial.

Intr-unul dintre episoadele ultimei serii cei doi chiar au fost protagonistii unor scene intime, iar la momentul respectiv putini stiau ca ei erau impreuna si au tot putut sa repete scena aia de cate ori isi doreau.

Acum insa e oficial, s-au luat cu acte si mai toti actorii din serial au fost acolo. A venit pana si Khaleesi, mama dragonilor, dar asa cum era de asteptat dragonii au lipsit. Kit Harington si Rose Leslie s-au cunoscut pentru prima data la castingul pentru Game of Thores in 2012, au amandoi 31 de ani si se potrivesc de minune.

Nunta mare in Game of Thrones! John Snow s-a insurat cu iubita din serial

Ceremonia lor a fost una extrem de retrasa. Amandoi au venit cu taxiul la biserica iar la final au plecat in aventura vietii lor cu un Range Rover vechi si ruginit, fara prea mare alai. Nunta a avut loc in Scotia, de acolo de unde este mireasa. Rose a si fost condusa la altar chiar de tatal ei care a purtat costumul traditional scotian la acest eveniment important.

Despre John Snow nu sunt prea multe de zis, era la 4 ace si arata impecabil spre deosebire de look-ul ravasit din serial, de data aceasta actorul era plin de eleganta.

La ceremonie au participat si surorile lui din serial, Sansa Stark si Arya Stark, pe numele lor adevarat, Sophie Turner si Maisie Williams, care si ele erau aproape de nerecunoscut in tinute elegante si fara blana de lup la gat si sube groase pe ele, asa cum apar mereu in serial.

Micutul Peter Dinklage care il joaca pe Tyrion Lannister in serial a participat si el la ceremonie impreuna cu alti cativa actori pe care daca esti un fan infocat al seriei ii vei recunoaste fara ajutor din galeria foto.

Publicat: 24 iun. 2018, 01:15 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă