Nuami Dinescu, despre bătaia încasată de Daniela Crudu: ”Când un purtător ilegal de sex plătește pentru sex…”

Publicat: 10 Feb. 2020, 11:42 Vedete

Actrița Nuami Dinescu ar fi fost dată la o parte din anumite proiecte din simplul motiv că și-ar fi alăturat imaginea de cea a Danielei Crudu, una dintre cele mai sexy foste asistente tv.

Îndrăgita actriță nu a relatat această poveste până acum când a simțit momentul să o facă după a aflat că Daniela Crudu a fost bătută de iubitul ei și a ajuns la spital cu ochii umflați, nasul lovit și entorsă. Nuami Dinescu a făcut o postare extrem de emoționantă ce o are ca personaj pe Cruduța, pe care a cunoscut-o în urmă cu câțiva ani!

 “Am căutat materialul, dar nu l-am găsit, e din perioadă  în care Daniela Crudu era încă asistentă la Răzvan și Dani. E un moment de parodie cu ea și cu mine, da, exact așa, jucăm niște dive pe Dorobanți, poate își mai amintește Corina Voicu, ea era atunci producător la Duminică în familie. Cum am ajuns eu să joc cu ea? Păi, simplu. Nu a vrut nimeni. Am cerut doar să repetăm mai mult. Ne-am întâlnit dimineață, am repetat de ne-au ieșit ochii și a ieșit un moment drăguț. Bine, după aia, niște colegi cu care repetam un text nu au mai vrut să lucrăm împreună, practic au renunțat la mine fix din motivul asta, că am apărut la tv cu Daniela Crudu. Bine, unul mi-a și zis că dacă vreau să mă întorc în teatru ar fi bine să termin cu apariția la tv. M-a durut la momentul ăla, mai ales că nu au vorbit cu mine nimic, pur și simplu m-au anunțat că așa au decis, dar eu mi-am dat seama, că fata asta, așa, în naivitatea ei, are mult mai multă omenie și bun simț decît multă lume „luminată și educată.” Indiferent cine e, indiferent cum ne uităm noi, unii la alții, indiferent de cît de buni și curați ne credem noi, să stai mereu cu piatra în mână și cu veninul la colți, arată cît de mare e mizeria din tine.

Nuami Dinescu îi ia apărarea Danielei Crudu

 ”Când un purtător ilegal de sex plătește pentru sex, că e atât de incapabil să facă o femeie să se bage în pat cu el încât dă bani pentru asta și apoi o bate, chiar  dacă fata e prestatoare de cea mai veche meserie din lume, nu ai niciun drept să o judeci, să o arăți cu degetul sau să scrii așa mizerabil despre ea! Bărbații care cred că femeia trebuie bătută, care scriu și zic mereu că a făcut ea ceva etc. nu sînt bărbați. Sînt niște măști hidoase după care se ascund tot niște „prestatori de servicii” cu diferența că ele recunosc cu ce se ocupă”. 

Nuami Dinescu: „Am vrut să mă fac polițistă, să-i pot pedepsi pe bărbații care își bat femeile”

 ”Cînd am împlinit 18 ani, am fost la școală de poliție să mă înscriu. Nu m-au primit pentru că aveam 1,55. De copil am vrut să mă fac polițistă, să-i pot pedepsi pe bărbații care își bat femeile. Da, m-am născut cu revolta de gît, cum zice mama. Iar voi, toți, care scrieți și gîndiți despre o fată bătută că e normal să fie așa, în contextul în care viața ei, așa cum e, a fost destul de mult în văzul lumii, eu zic să vă faceți un inventar să vă amintiți cînd ați lingușit ultima oară, cînd ați mințit ultima oară, cînd ați călcat strâmb ultima oară, cînd ați furat iubitul prietenei ultima oară… Nu dați voi socoteală de viața ei, de operațiie ei, de prostiile ei, nu, ea e singură care le duce. Nu-ți place, nu e pe linia valorilor tale, ignore, fără bârfă și batjocură. Și lasă piatră jos, prietene jurnalist, las-o jos că te frige. Ipocriților!”, a scris Nuami Dinescu pe pagina ei de socializare.

Daniela Crudu a fost bătută de iubit sâmbătă noaptea. Vedeta a sunat la 112, iar polițiștii au recuperat-o și au dus-o la spital. Bărbatul ar fi avut o criză de gelozie.

 

Publicat: 10 Feb. 2020, 11:42 Vedete
Pe aceeași temă