Noi informații despre Michael Schumacher! ”L-am văzut săptămâna trecută”

Publicat: 13 Sep. 2020, 15:14 Vedete

Au apărut noi informații despre starea de sănătate a fostului pilot de Formula 1 Michael Schumacher, în vârstă de 51 de ani.

Jean Tody, cel care a fost CEO al celor de la Ferrari între 2004 și 2008, a vorbit despre starea de sănătate a bărbatului. În prezent, Michael Schumacher se află izolat alături de familia sa, care are grijă de el. Organismul său luptă în continuare să se refacă.

„L-am văzut pe Michael săptămâna trecută. Luptă în continuare. Toată lumea știe ce accident nefast a suferit și prin ce necazuri a trecut. Dar are o soție extraordinară alături, are copiii aproape. Și eu încerc să-l ajut și să aștept momentul în care voi putea face ceva concret și atunci nu voi ezita”, a spus bărbatul, arată GSP.

Michael Schumacher, ”în ultimul stadiu de degradare”

Celebrul neurochirurg Nicola Acciari, de la spitalul din Bologna susține că fostul pilot se află „în ultimul hal de degradare’. „Starea de sănătate a lui Michael Schumacher este foarte tare deteriorată şi degradată. Imaginea sa este foarte diferită faţă de cea pe care o ştim când era pe circuit. S-a deteriorat mult la toate nivelurile, atât organic, cât şi la nivelul musculaturii şi scheletului”, a declarat neurochirurgul, Nicola Acciari, de la spitalul din Bologna, pentru publicaţia Contro Copertina. „Toate acestea sunt rezultatul traumei la creier pe care a suferit-o”, a adăugat el, potrivit RomâniaTV, menționând că „oricine l-ar vedea ar fi şocat să vadă starea sa de degradare’.

Pe 29 decembrie 2013, Michael Schumacher a suferit un accident în timp ce se afla la schi, în Alpii francezi. A fost diagnosticat cu un traumatism cranian sever şi o hemoragie cerebrală, fiind operat de două ori la spitalul din Grenoble.

În urmă cu șapte ani, fostul pilot de Formula 1 Michael Schumacher a suferit un accident cumplit. În data de 29 decembrie 2013, s-a produs tragedia în Alpii Francezi. S-a lovit foarte tare la cap, iar în prezent starea de sănătate este deplorabilă. S-au investit 20 de milioane de euro pentru tratament.

Publicat: 13 Sep. 2020, 15:14 Vedete
Pe aceeași temă