Niculina Stoican s-a luptat cu depresia! Cântăreața de muzică populară, mărturii din suflet: ”Viața noastră a luat-o de la capăt”

Publicat: 28 Dec. 2019, 09:39 Vedete

Niculina Stoican și soțul acesteia au trecut prin momente foarte grele. Viața i-a încercat pe amândoi, iar când perechea ei a stat în spatele gratiilor trei ani, artista a trebuit să ia viața în piept și să facă față situațiilor grele.

Au peste 27 de ani de căsnicie, iar pentru faptul că soțul ei a fost închis trei ani în penitenciar nu s-a lăsat niciodată doborâtă de greutăți.

Puțini sunt cei care știu că Niculina Stoican a trecut printr-o dramă care și-a pus amprenta în sufletul ei. Chiar dacă este una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică populară și e mereu cu zâmbetul pe buze, în sufletul ei s-au dat lupte grele.

„Soțul meu a stat acolo aproape 3 ani și, când s-a întors, viața noastră a luat-o de la capăt. Cred că am făcut față cu demnitate la toată situația asta. Viața noastră a fost întreruptă de nedreptăți.

Eu și soțul meu am învățat să retrăim această viață care ne-a fost întreruptă. Eu am trecut prin momente foarte grele, am făcut depresie, atacuri de panică. Am avut multe griji, dar am încercat să nu-i împovărez pe ceilalți cu ele”, a mărturisit Niculina Stoican cu lacrimi în ochi în cadrul emisiunii ”Dincolo de aparențe”.

În anul 2016, soțul ei, Vasile Stănescu, a fost eliberat din închisoare. Bărbatul fusese trimis în judecată alături de încă 10 persoane pentru obţinerea ilegală de rambursări de TVA de 13,6 milioane de lei, potrivit Viva.

Luna aceasta, Niculina Stoican și-a lansat și un nou videoclip numit ”Dorule de unde vii”.

Publicat: 28 Dec. 2019, 09:39 Vedete
Pe aceeași temă