Nicoleta Nucă: “Voi face operațiile estetice de care voi simți nevoia”

Publicat: 31 Jan. 2017, 12:34 Vedete
Nicoleta Nucă: “Voi face operațiile estetice de care voi simți nevoia”

Cântăreața a devenit cunoscută după ce a participat la emisiunea “X Factor” în anul 2014. Faptul că nu a câștigat concursul nu a descurajat-o deloc, ba din contră a motivat-o să mearga înainte. Piesa de debut a ei, “Nu sunt”, s-a bucurat de un success uriaș, lucru care a urcat-o pe cântăreața pe scara notorietății. Dacă multe persoane atunci ajung celebre se schimbă, Nicoleta spune că în cazul ei lucrurile nu au stat așa.

“Celebritatea mi-a schimbat stilul de viață, dar nu și pe mine”, ne-a mărturisit cântăreața. Atunci când ești persoană publică fiecare apariție îți este analizată și nu ai voie să dai greș, și asta pentru că fanii te taxează imediat. Nicoleta Nucă și-a îmbunătățit de curând imaginea și asta pentru că și-a operat nasul și este foarte încântată de rezultat.

“Eu sunt pentru operațiile estetice, atâta timp cât sunt făcute in măsura bunului gust și la necesitate. Toți avem libertatea să ne simțim confortabil în propriul corp și dacă asta necesită anumite schimbări de ordin estetic, o facem. Din această categorie fac parte și eu, respectiv, voi face operațiile estetice de care voi simți nevoia, la momentul oportun. Toți avem complexe mai mult sau mai puțin semnificative, inclusiv eu și consider că acestea nu sunt o temă despre care vorbești deschis. Cu unele complexe am învățat sa conviețuiesc și să le accept, altele, în schimb, la momentul potrivit, le voi corecta pe cât posibil”, ne-a mai spus cântăreața.

Cu toate că este curtată de mulți băieți, pe Nicoleta cel mai mult o interesează partea profesională și își dorește să ajungă și mai sus, iar piesele ei să ajungă la inima publicului.

Publicat: 31 Jan. 2017, 12:34 Vedete
Pe aceeași temă