Nicolae Mitea are o afacere profitabila. Fostul fotbalist a dat lovitura!

Publicat: 24 Dec. 2018, 17:23 Vedete

Nicky, asa cum il stie toata lumea, a fost unul dintre cei mai buni fotbalisti ai Romaniei. Era considerat Maradona de catre Ibrahimovic.

Nicolae Mitea isi vindea si casa

Nicolae Mitea are o afacere profitabila. Fostul fotbalist a dat lovitura!Atunci care e situaţia ta în prezent?
Sunt bine, slavă Domnului. Fericit, liniştit. Sunt împlinit din toate punctele de vedere. Ştii care e bucuria vieţii mele? Familia.

Nicolae Mitea are o afacere profitabila. Fostul fotbalist a dat lovitura!Deci şi financiar, ţinând cont că nu ai mai jucat deloc?
Mă bazez pe terenuri, sunt în domeniul imobiliar. Am ieşit din lumea fotbalului, doar mai urmăresc meciurile, mă uit la emisiuni. Punct.

Nicolae Mitea are o afacere profitabila. Fostul fotbalist a dat lovitura!Apropo de domeniul imobiliar, până la urmă ai vândut casa în care locuiai?
Nu. Dar, şi dacă vând, pot să dau zece case că sunt proprietăţile mele şi eu mi le-am cumpărat, nu altcineva. Şi în trecut am vândut trei, şi mai vând încă trei. Care e problema!? Cine nu şi-ar dori să aibă case de sute de mii de euro? Eu am făcut totul prin valoare şi pe picioarele mele, nu pe vorbe. Ce se spune despre mine sau se speculează pun la dos! Ştiu ce am făcut, ce am arătat ca fotbalist. Nu mă intersează ce zic alţii, nu-mi dau ei să mănânc! Dacă vând 10.000 de hectare pe care le am, doar nu le dau pe ale altuia…Nicolae Mitea are o afacere profitabila. Fostul fotbalist a dat lovitura!

Sursa: prosport.ro

« Pagina anterioară

Publicat: 24 Dec. 2018, 17:23 Vedete
Pe aceeași temă