Nicolae Mitea are o afacere profitabila. Fostul fotbalist a dat lovitura!

Publicat: 24 Dec. 2018, 17:23 Vedete

Nicky, asa cum il stie toata lumea, a fost unul dintre cei mai buni fotbalisti ai Romaniei. Era considerat Maradona de catre Ibrahimovic.

De cand nu mai joaca fotbal, Nicky si-a gasit o alta pasiune. Dar si sursa de venit! Nicolae Mitea are o afacere profitabila si s-a facut si baiat de casa. Fostul fotbalist s-a casatorit dupa ce a rupt-o definitiv cu Andreea Tonciu, casatorita acum cu Daniel Niculescu.

Nicolae Mitea are o sotie frumoasa pe nume Irina si o fiica ce ii mosteneste, Ariana. A devenit o prezenta din ce in ce mai rara in lumea sportului si a showbiz-ului. Conform WOWbiz.ro, Nicky se ocupa de imobiliare. Si-a construit un bloc si urmeaza sa mai faca inca patru.

Nicolae Mitea are o afacere imobiliara

”A construit un bloc deja, în zona Pantelimon, şi mai urmează patru. Ştiu sigur că, deja, din blocul pe care l-a făcut a vândut mai toate apartamentele pe care le avea acolo. Preţul e bun, el vinde cu 850 de euro mp şi de aceea îşi permite să mai ridice câteva. De curând a cumpărat teren în zonă şi se va dezvolta şi mai mult”, a spus un agent imobiliar.

Nicolae Mitea s-a casatorit la inceputul lui 2017

Nicky si Irina s-au casatorit la inceputul anului, pentru ca in martie 2017 sa vina pe lume fiica lor, Nicolle Ariana. Botezul a fost facut la cateva luni dupa, in mare secret.

”A fost un botez fantastic, de multă vreme nu m-am distrat atât de bine. De la Biserică, am mers direct la restaurant cu prietenii noştri şi am petrecut până la 5.00 dimineaţa. Fetiţa a fost cuminte, nu ne-a făcut probleme, nu a plâns, totul a fost perfect. Trebuie să recunosc, atunci când o văd, se umflă pieptul în mine de fericire, este… perfectă!”, a spus Nicolae Mitea după botezul Arianei.

Continuarea articolului »

Publicat: 24 Dec. 2018, 17:23 Vedete
Pe aceeași temă