Nepotul preferat al Reginei Elisabeta divorțează! Casa Regală este în stare de șoc!

Publicat: 11 Feb. 2020, 11:43 Vedete
Nepotul preferat al Reginei Elisabeta divorțează! Casa Regală este în stare de șoc!

Casa Regală britanică este, din nou, în mijlocului unui nou scandal! Nepotul favorit al Reginei Elisabeta a II-a a divorţat după 12 ani de căsnicie.

Potrivit presei britanice, Peter Phillips a pus deja capăt mariajului cu Autumn, cu care se căsătorise în anul 2008. The Mirror notează că din cauza veștilor, Regina este devastată, Peter este fiind nepotul favorit al Majestăţii Sale Elisabeta a II-a.

O sursă din anturajul cuplului regal a dezvăluit că decizia divorţului i-a aparţinut soţiei, iar Peter este în stare de şoc, acesta fiind luat prin surprindere de hotărârea lui Autumn: „El credea că are o căsnicie fericită, o familie minunată cu două fetiţe încântătoare. De aceea e absolut şocat”.

Cuplul are două fiice, Savannah, în vârstă de 9 ani, şi Isla, de 7 ani.

Presa britanică relarează că Autumn ar dori să se întoarcă în Canada. Cele două fiice ale familiei au cetățenie dublă, atât britanică cât și canadiană, ceea ce ar face extrem de simplă mutarea celor doi copii.

Peter Phillips este fiul prinţesei Anne, unica fiică a Reginei Elisabeta a II-a, şi al primului său soţ, Mark Phillips. Totodată, este al 15-lea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii. Peter Phillips și Autumn Kelly s-au căsătort în anul 2008 în faţa a 300 de invitaţi.

Publicat: 11 Feb. 2020, 11:43 Vedete
Pe aceeași temă