Narcisa Suciu, la un pas de moarte! Cine sunt medicii care i-au salvat viața

Publicat: 08 aug. 2022, 16:07 Autor: Dora Bazavan Vedete

Narcisa Suciu a fost la un pas de moarte acum câteva săptămâni!

Și asta au spus-o doctorii, iar celebra artistă în vârstă de 47 de ani s-a cam speriat. Îndrăgita interpretă a acuzat câteva stări de rău care s-au transformat într-o gravă problemă de sănătate. Mai precis, viața ei a fost pusă în pericol dar pentru că nu știa exact ce i se întâmplă, Narcisa Suciu a cântat într-o stare nu tocmai bună pe 18 iulie, la un concert pe care l-a avut la Chitila și pe care, cu tot răul pe care l-a simțit, l-a dus la bun sfârșit.

Deși în corpul ei se întâmplau mai multe, mai precis, Narcisa Suciu a ajuns de urgență la spital și pe mâinile medicilor care au decis că trebuie neapărat să o bage de urgență în operație. Motivul a fost unul întemeiat! Artistei i s-a perforat apendicele și puroiul i-a ajuns în abdomen așa că din această cauză avea dureri de nesuportat și stări de rău. Ieri dimineață, Narcisa Suciu a făcut un live pe Facebook în care și-a asigurat fanii că este în afara oricărui pericol, se simte bine și a ajuns acasă.

Am ajuns acasă. Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru mesaje și încurajări. Sunt bine, merg la control în fiecare zi, mai înainte am venit de la spital, doar ca să fim siguri că totul este ok. Analizele mele sunt foarte bune așa că m-au lăsat acasă și practic aștept să se întâmple controlul acela de la o lună de la operație. Mâinile mele încă sunt puțin “bătute” (n.r.: au urme de vânătăi de la perfuzii probabil) dar sunt ok.  Am vrut să mă mulțumesc pentru toate mesajele pe care mi le trimiteți în continuare. Știu că sunt site-uri pe care au apărut poze cu mine și cu lumânare, nu am murit. Am fost aproape dar nu am murit. Tot ce a fost dificil a dispărut, am trecut de perioada aia, acum doar trebuie să îmi revin cu capul pentru că a fost un șoc foarte mare pentru mine, fiind eu o persoană care nu se îmbolnăvește niciodată… Sunt ok, mai am tratament cu antibiotic, mai am niște inflamatoare, mai am niște pansament gastric, mai am niște  de-astea dar le iau de acasă.

Mă bucur tare mult că v-ați gândit la mine! Cred că  gândul fiecăruia și energia pozitivă pe care mi-o trimite fiecare dintre voi contează. Încă nu sunt total refăcută, adică nu am puterea pe care o am în mod normal, încă se întâmplă să mă așez și să adorm, dar sunt ok și sunt acasă, ceea ce contează. Cam asta am vrut să vă zic!

Vă mulțumesc frumos! În momentul în care o să mă simt foarte bine o să mai fac și altceva dar în momentul ăsta cam atâta energie am. În rest, mai sunt înțepături, o să mai fac un set de analize probabil vineri… Ultimele pe care le-am făcut au fost sâmbătă sau duminică, nu mai țin minte și au fost foarte bune! Sunt în afara oricărui pericol! 

Pentru oamenii din redacții cu care nu am apucat să vorbesc, să le zic că dacă tot se întâmplă să scrie un articol despre asta, îi rog frumos să îi pomenească pe cei doi medici care m-au salvat,  pe doctorul Octavian Arnăutu, care este chirurgul care m-a operat și pe doamna doctor Daniela Godoroja, fiind anestezistul  care a avut grijă să nu mi se întâmple nimic rău.

Sper că în scurt timp o să ne vedem pe undeva la vreo cântare sau ceva de felul ăsta, la vreo semnare de carte, o să încerc să mă organizez să ies din casă!”, a fost mesajul mai lung transmis de către Narcisa Suciu celor care s-au îngrijorat pentru starea ei de sănătate și cărora le-a mulțumit pentru mesajele trimise și pentru toată susținerea pe care a simțit-o din partea lor în această perioadă de cumpănă.

 

Publicat: 08 aug. 2022, 16:07 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă