Raluca Podea a rămas cu un imens regret după moartea unuia dintre părinți: ”Mi-aș fi dorit ca tata să-l cunoască pe…”

Publicat: 24 iun. 2022, 17:32 Autor: Dora Bazavan Vedete

La începutul lunii mai, Raluca Podea suferea o piedere imensă. Tatăl ei a pierdut atunci lupta cu viața, deși vedeta a încercat să facă tot posibilul să își salveze părintele grav bolnav. Care este însă cel mai mare regret care o macină acum pe vedetă, Raluca Podea a povestit pentru Ciao.ro!

Raluca, ai vreun regret cu privire la tatăl tău? I-ai mai fi zis ceva și nu ai apucat, a rămas ceva nespus?

Da, normal că am un regret! Tata a plecat mult prea devreme. Mi-aș fi dorit ca tata să îl vadă pe David căsătorit!

Ce îți dorești pentru fiul tău, David! Te emoționezi mereu când îl vezi pe scenă, cântând!

Să își ducă planurile și dorințele la cele mai înalte cote!

Care e cea mai mare teamă a ta?

Frica de moarte…

Ce sacrifii ar face Raluca Podea pentru persoana iubită

Ce nu ai face niciodată?

Nu aș face lucruri din care aș avea de suferit.

Cât de departe ai merge pentru o relație sau bărbatul iubit?

Cel mai departe, depinde de contest și de situație! Dacă omul de lângă mine mi-ar cere orice fel de ajutor și ar avea nevoie de mine, aș face tot ce este posibil să ajut, m-aș implica 100%.

Ce nu ai putea ierta vreodată la un bărbat?

 La un bărbat nu aș putea să iert multe! Mai precis: înșelatul, minciuna, lipsa de respect, bârfa pe care ar putea să o facă iubitul sau soțul!

De ce boală suferea tatăl Ralucăi Podea

Tatăl vedetei a fost diagnosticat cu cancer și vreme de mai bine de trei ani ea a încercat să găsească toate soluțiile pentru părintele sau, când medicii nu-i mai dădeau prea multe speranțe. De altfel, nu i-a spus tatălui său de ce boală suferea.

“Doctorii ne-au spus să ne pregătim de ce e mai rău, înainte de sărbători. Toată lumea mă întreba despre tata, cum e și am preferat să vin și să vorbesc despre asta. Starea lui s-a agravat foarte mult. E pur și simplu ca o legumă, nu se mai poate uita la televizor. În 2019 ne-am dat seama că are probleme de sănătate.

Am fost toți trei, i-a făcut endoscopie, eu nu eram pregătită de ceea ce o să urmeze. Mi-a zis din start, tatăl tău are cancer. Mi s-a făcut rău. Mi-a explicat că este o tumoră foarte mare, că mai are de trăit 6-9 luni. Asta se întâmpla în 2019.

”El îmi zicea că tot are dureri, noi îi ziceam că poate s-a lovit”

A fost cumplit pentru mine. Eu m-am albit în cap instant. Eu chiar mă ocup de tata și merg cu el la spital. Este o perioadă destul de grea.

Am mascat-o parțial, eu în sufletul meu nu eram ok. Mama îmi spune și acum că trebuie să fiu puternică. Nu pot, am fost cu el la toate investigațiile. Doctorii m-au sfătuit să nu îi spun. Tatăl meu nici în ziua de astăzi nu știe că suferă de această boală, știe că are o gastrită la stomac. Am apelat și pe afară, nimeni nu i-a dat mai mult de 9 luni de trăit. L-am operat în 2020, i-am scos 3 coaste.

El îmi zicea că tot are dureri, noi îi ziceam că poate s-a lovit când era tânăr, de aceea i-am scos coastele. El asta crede. Și mama este o femeie foarte puternică, dar când îl vezi neputincios, e greu. Ea îl ajută să mănânce, nu a fost bolnav niciodată, a povestit Raluca Podea în cadrul emisiunii Teo Show, inainte să aibă loc decesul tatălui ei.

 

 

 

 

 

Publicat: 24 iun. 2022, 17:32 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă