Motivul pentru care Andreea Berecleanu nu mai prezintă știrile! ”Când voi ieși mâine dimineață pe stradă”

Publicat: 21 Feb. 2020, 14:14 Vedete

Andreea Berecleanu a anunțat pe rețelele de socializare faptul că nu va mai prezenta știrile de la pupitrul Observatorului. Prezentatoarea TV totuși a mărturisit și ”pe ce drum apucă” pe mai departe, după ce a plecat de la pupitrul Observatorului.

Evident, frumoasa prezentatoare TV are planuri pe mai departe și nu neapărat în zona televiziunii.

”Dacă privesc înainte, am alegeri și planuri mai interesante decât politica editorială a unui grup dintr-o stație tv. Și când voi ieși mâine dimineață pe stradă, știu că pot privi pe oricine în ochi. Mi-am croit atât de corect și curat drumul acesta profesional din ultimii 30 de ani, încât am încotro. Acest „încotro” este generic. Dar e cel mai important”, a declarat Andreea Berecleanu exclusiv pentru ELLE.

Andreea Berecleanu nu mai prezintă știrile. Andreea Berecleanu a plecat de la Observator

„Am stat 17 ani în Antena pentru ca nu am fost constransa in vreun fel. Astazi drumurile noastre se despart. Nu voi accepta situatii impuse. Sunt prezentator de stiri de 27 de ani, sunt un jurnalist respectat atat de colegii de breasla cat si de catre public tocmai pentru ca nu am dezamagit, sunt un om corect si onest.

Pot sa dau si amanunte despre alegerea mea de a pleca dar cred ca viata trebuie sa-si urmeze cursul, la fel si profesia mea. Voi fi alaturi milioanelor de oameni cu dragoste si respect mereu, sub diferite forme, si va multumesc pentru toti acesti ani.

Multi dintre voi, asa cum mi-ati spus oficial pe retelele mele de Social Media sau in studiile de piata, dar si pe strada, fata in fata, ma considerati un prieten al familiei dv si un jurnalist cu credibilitate. Ba mai mult, aceia dintre dv care nu erati telespectatori ai postului de televiziune, ati ales Observatorul de dragul meu. Aceasta incredere inseamna enorm pentru mine. Asa cum nu ma dezic de principiile mele, nu ma voi dezice nici de voi! Ne vom intalni, cu siguranta! Cu dragoste, a voastra, Andreea ❤️”, este mesajul pe care Andreea Berecleanu l-a publicat pe pagina ei de Instagram, anunțând că nu va mai fi văzută la pupitrul știrilor.

Publicat: 21 Feb. 2020, 14:14 Vedete
Pe aceeași temă