Andreea Berecleanu pleacă de la Antenă! Cine va prezenta Observatorul

Publicat: 19 feb. 2020, 11:18 Autor: Maria Apostol Vedete

Andreea Berecleanu pleacă de la Antenă! Frumoasa prezentatoare îi va face loc unei alte vedete a trustului Antena 1, care prinrte altele îi este și prietenă foarte bună. 

Celebra prezentatoare de la Observator pleacă de la pupitrul Observatorului și va fi înlocuită de nimeni alta decât Sandra Stoicescu. Mutarea este sigură și urmează să se concretizeze în cel mai scurt timp.

După ani de zile la pupitrul Observatorului, Andreea Berecleanu pleacă din Antena 1. Se pare că informația este una concretă, iar mutarea va avea loc, fără niciun dubiu. Sandra Stoicescu urmează să preia ștafeta știrilor, potrivit libertatea.ro.

Andreea Berecleanu pleacă de la Antenă

Deși s-a spus că motivul plecării Andreei Berecleanu de la Observator ar fi faptul că știrista își dorește să aibă mai mult timp pentru proiectele sale personale, aici fiind vorba despre clinica de estetică pe care o are, alături de soțul ei, realitatea este alta. Mai exact, echipa Antenei 1 a fost cea care a renunțat la prezentatoare, iar înlocuitoarea ei este nimeni alta decât Sandra Stoicescu, varianta preferată de trust.

Inițial s-a spus că Berecleanu va rămâne în prim plan cu știrile, oferindu-i-se postul de prezentatoare pe Observatorul de weekend, dar adevărul este că știrista rămâne fără proiect în televiziune.
Momentan, Sandra Stoicescu încă se află în concediu de maternitate, dar mutarea din Antenă se va realiza undeva la începutul lunii martie, atunci când Berecleanu va fi înlocuită de Stoicescu.

Andreea Berecleanu a pozat goală în cadă

La 44 de ani, Andreea Berecleanu a pozat goală în cadă. Cu această imagine sexy, îndrăgita prezentatore a Observatorului s-a alăturat celebrităților care s-au lăsat fotografiate în această ipostază din intimitate. Imaginea cu vedeta Antenei 1 a fost pusă sub lupă de cârcotași… iar numărul de mesaje a copleșit-o.
Îngrijirea și menținerea pielii mele sănătoase începe cu rutina zilnică. Gelul de duș Soft & Fresh îi oferă pielii mele aspectul catifelat, prin complexul de minerale de la Marea Moartă, vitaminele active și prin uleiul din semințe de struguri.

Apoi, pielea mea primește ce este mai potrivit și mai sănătos – hidratarea și prevenirea aspectului îmbătrânit, când aplic untul Ocean pentru corp, puternic hidratant, bogat în vitamine și uleiuri esențiale. (…) #uncommonsensations #experientialuniverse (…)” este mesajul scris de Andreea Berecleanu pe contul său oficial de Instagram.

Andreea Berecleanu, goala in cada
Andreea Berecleanu, goala in cada
Publicat: 19 feb. 2020, 11:18 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă