Andreea Berecleanu, amintiri din copilărie! Prezentatoarea TV a fost la un pas să fie exmatriculată

Publicat: 20 ian. 2020, 13:41 Autor: Andreea Voicu Vedete

Frumoasa prezentatoare TV Andreea Berecleanu a depănat amintiri din copilărie!

Puțini știu că Andreea Berecleanu a fost la un pas să fie exmatriculată din școala generală. Acum, ea povestește cu zâmbetul pe buze despre experiența pe care a avut-o în trecut, copil fiind. Când era la o școală de prestigiu, a fost la un pas de a fi exmatriculată după ce a făcut o glumă pe seama colegilor săi.

Evident, părinții Andreei Berecleanu au venit imediat la școală. Totul a avut loc când prezentatoarea TV a avut 10 ani.

„Țin minte că tata a fost chemat la școală, la un moment dat, pentru un lucru care a fost destul de dur în acele vremuri, când totul era foarte strict. Școala la care învățam și la care am învățat 12 ani, Liceul Ion Creangă, avea niște reguli cu atât mai stricte, pentru că era o școală de protocol, condusă de Maria Postelnicu, soția lui Tudor Postelnicu, fostul ministru de interne de pe vremea lui Ceaușescu. Ea, o femeie elegantă, minunată, dar care trebuia să mențină prestigiul școlii. Eram în clasa a V-a și, dintr-o joacă, le-am pus colegilor mei de clasă niște porecle, cum fac copiii între ei. Acele porecle au fost considerate nume conspirative. Tata a fost chemat la școală și i s-a atras atenția, a fost întrebat ce ascultă copilul acasă, dacă se face politică în casă, dacă se ascultă posturile de radio Europa Liberă, Vocea Americii”, a povestit vedeta pentru Libertatea.

„A fost destul de greu pentru ai mei, pentru că nu puteai să te pui cu asemenea lucruri aberante și nu puteai să dai explicații la ceva ce era în mod evident o copilărie. Acesta a și fost singurul argument pe care l-au avut părinții mei. Dar a fost greu, pentru că se punea problema excluderii din școală pe un motiv ca acesta”, a mai spus Andreea Berecleanu pentru aceeași sursă.

Publicat: 20 ian. 2020, 13:41 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă
×