Monotonie la maxim după doar șase luni de relație! Am descoperit cel mai plictisit cuplu monden din România

Publicat: 22 Mar. 2020, 23:02 Vedete

Când a divorțat de soția lui, anul trecut, Mihai Gruia răsufla cumva ușurat că a ”scăpat” de obligații. Iată că nici acum, în noua relație pe care și-a făcut-o cu o clujeancă focoasă, lucrurile nu mai sunt atât de roz. 

Multă lume a fost șocată când a aflat că Mihai și Laura Gruia s-au despărțit, anul trecut, după 10 ani de căsnicie. Cei doi s-au căsătorit în 2008, iar într-un an au devenit părinții a două fetițe. Cei doi au adoptat o fetiță, Ana (7 ani și jumătate), apoi Laura a născut-o pe Natalia (5 ani). Andra și Cătălin Măruță au fost nașii de botez ai celor două fete.

Cel care și-a găsit primul alt partener a fost Mihai Gruia, care s-a îndrăgostit ca un adolescent de o cunoștință mai veche. Este vorba despre Andreea Cojocaru, o clujeancă superbă care apelase la el într-o perioadă în care cocheta și ea cu muzica.

Iată că au trecut șase luni de când cei doi formează, oficial, o relație, iar Mihai nu mai afișează aceeași euforie de la început.

Paparazzii l-au surprins la o sesiune de cumpărături, alături de iubita pentru care a divorțat, chiar înainte să se închidă magazinele din mall, extrem de plictisit.

În timp ce Andreea a vrut să ”bifeze” tot, fără să rateze niciun centimetru, de la magazine de haine, la magazine de accesorii, artistul i-a cerut s-o aștepte afară, de cele mai multe ori.

Momente în care Mihai a cedat și s-a așezat comod pe băncuțe, timp în cre și-a butonat telefonul fără măcar să-și caute cu privirea iubita.

La finalul acestei reprize de cumpărături extrem de obositoare și plictisitoare, Mihai și-a dorit o ”recompensă”. Așa că s-au oprit în dreptul unei patiserii de unde și-a comandat mai multe bunătăți pe care să le mănânce acasă. Apoi s-au îndreptat spre ieșirea din mall fără să se țină de mână.

 

Publicat: 22 Mar. 2020, 23:02 Vedete
Tags:
Pe aceeași temă