Aproape că nu-l mai recunoști! Cum arată acum Mihai Gruia, fost component al trupei Akcent

Publicat: 23 Oct. 2021, 10:43 Vedete

Mihai Gruia, fostul component al trupei Akcent, s-a schimbat radical în ultima perioadă! Cântărețul a devenit un împătimit al sălii de fitness și rare sunt momentele în care dă „skip” antrenamentelor. CANCAN.RO l-a surprins într-un astfel de moment. Iată imaginile! 

N-a avut niciodată probleme cu greutatea, dar sportul întotdeauna e binevenit în viața oricui. Asta pare să fi înțeles și Mihai Gruia, ex-solistul de la Akcent! Artistul pare să ducă o viață din ce în ce mai sănătoasă și să pună foarte mare „akcent” pe felul în care arată.

Merge la sală destul de des, iar acest lucru se vede! În ultima perioadă, Mihai Gruia s-a „definit”, fapt ce-i aduce și mai multă încredere. Nu știm însă dacă-l ajută și în ceea ce privește domnișoarele!

Recent, artistul a fost surprins de paparazzii CANCAN.RO la scurt timp după ce „bifase” o vizită la sală. Mai multe imagini, AICI.

Mihai Gruia a divorțat

Au fost 10 ani o familie admirată. Se iubeau şi se îngăduiau reciproc, dar într-o zi ceva s-a rupt. Mihai Gruia şi soţia lui, Laura,  au luat pe toată lumea prin surprindere când, în urmă cu trei ani, şi-au anunţat divorţul. De dragul fiicelor lor au lăsat, însă, tăcerea să vorbească.

La câteva luni de la despărţire, artistul se afişa cu o altă muză, descoperită la Cluj, culmea, chiar în timpul mariajului. Mihai părea teribil de îndrăgosit de Andreea Cojocaru şi pentru o perioadă au fost inseparabili.

Se pare că și povestea asta de dragoste s-ar fi terminat. Ba mai mult, cei doi nici măcar nu se mai urmăresc pe rețelele de socializare.

Publicat: 23 Oct. 2021, 10:43 Vedete
Pe aceeași temă