Monica Tatoiu s-a operat estetic. Ce si-a TAIATA vedeta de pe chip pentru a parea mai tanara

Publicat: 03 iul. 2019, 15:28 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

Este o prezenta constanta in showbizul romanesc si apare destul de des, la tv. Tocmai pentru ca pe sticla arati diferit, a decis sa se opereze.

Monica Tatoiu s-a operat estetic pentru a arata mai tanara cu 10 ani. Vedeta tv, care apare des in diverse emisiuni unde discuta subiecte arzatoare, la ordinea zilei. Si, ca orice femeie trecuta de prima tinerete si de a doua, vrea sa arate bine.

Asa ca Monica Tatoiu, in varsta de 63 de ani, a decis sa apeleze la ajutorul bisturiului. A dat fuguta la estetician si a optat pentru o blefaroplastie. Este vorba de o procedura chirurgicala prin care se inlatura pielea in exces a pleoapelor.

Monica Tatoiu s-a operat estetic la ochi

Pe scurt, tesutul inestetic si lasat din jurul ochilor este inlaturat de bisturiul esteticianului. Apoi este cusut la loc si, dupa ce perioada de vindecare trece, chipul tau va parea mai tanar cu 10 ani. Asa spera si vedeta sa para: ca de 50 de ani, la cei 63 🙂

Ce pensie are Monica Tatoiu. Vedeta tv incaseaza o AVERE, in fiecare luna, de la Stat

  • „Mi-am făcut blefaroplastie. Îţi scoate pielea de la ochi să arăţi cu zece ani mai tânără”, a spus Monica Tatoiu la Antena Stars.

Blefaroplastia se poate face fie doar pentru pleoapele superioare, fie doar pentru cele inferioare, fie combinat – atât pentru cele superioare, cât și pentru cele inferioare în aceeași intervenție.

Monica Tatoiu este o femeie de afaceri din România. A condus compania de cosmetice Oriflame România din 1996 până în 2008. A devenit doctor în matematică la Universitatea din Iași, în 1990, informeaza wikipedia.

Carmen Iohannis, criticata de Monica Tatoiu pentru tinuta purtata la Episcopia Romana din Italia

Publicat: 03 iul. 2019, 15:28 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă