Carmen Iohannis, criticata de Monica Tatoiu pentru tinuta purtata la Episcopia Romana din Italia

Publicat: 17 oct. 2018, 10:14 Autor: Simona Vedete

Prima Doamna a Romaniei este un simbol de eleganta, iar aparitiile sale sunt de cele mai multe ori impecabile. Se pare insa ca ultima aparitie a starnit controverse in mediul online.

Pentru ultima aparitie a acesteia, Prima Doamna a Romaniei a optat pentru o rochie roz pudrat, cu buline negre, volane la maneci si cordon negru in talie, iar pentru incaltaminte a ales o pereche de sandale in aceeasi nuanta de roz.

Monica Tatoiu considera ca tinuta nu este adecvata in primul rand varstei lui Carmen Iohannis: „Cand incurci 25 cu 52″ a comentat aceasta pe pagina ei de socializare. Insa Carmen Iohannis urmeaza sa implineasca varsta de 58 de ani luna urmatoare.

Carmen Iohannis, criticata de Monica Tatoiu

Carmen Iohannis, criticata de Monica Tatoiu pentru tinuta purtata la Episcopia Romana din Italia

Foarte multi internauti au comentat la aceasta postare, si au cazut de acord ca nu este rochia potrivita, tinand cont de context.

„Asta nu este o îmbrăcăminte pentru vârsta ei și nici ca soție de președinte. Uitați-vă la soțiile președinților din străinătate cum se îmbracă. Am văzut că și la biserică merge prea sexy, nici acolo nu are un pic de decență”, a scris unul dintre ei.

Presedintele Klaus Iohannis si sotia sa, Carmen Iohannis, au plecat duminica in Italia, pentru prima vizita de stat din ultimii 45 de ani in aceasta tara a unui sef al statului roman.

Un moment de neuitat a fost acela cand Columna lui Traian a fost iluminata in culorile drapelului romanesc: „Cred ca un simbol mai profund si mai frumos pentru legatura intre popoarele noastre nu exista”, a mentionat Klaus Iohannis.

Publicat: 17 oct. 2018, 10:14 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă