Momentul in care Printul Charles a facut-o pe Printesa Diana sa se simta ca ultimul om! Comentariul dezgustator pe care l-a facut imediat dupa ce ea a nascut!

Publicat: 05 Sep. 2018, 14:39 News 3

Detaliul nestiut despre casnicia lor care se pare ca a declansat sfarsitul. El isi dorea foarte mult o fetita si nu si-a ascuns dezamgirea.

Momentul in care Printul Charles a facut-o praf pe Printesa Diana

Era atat de agasant cu aceasta dorinta a sa incat printesa Diana dupa ce a aflat ca va avea tot un baietel, in urma radiografiei, a tinut sexul copilului secret. Episodul dezgustator a venit imediat dupa nastere, atunci cand Charles a intrat in rezerva unde Diana si copilul il asteptau.

“Oh Doamne, este tot baiat!”, a fost comentariul lui care a facut-o pe Diana sa se simta extrem de jignita si foarte nefericita. Printul Charles nu si-a oprit aici nemultumirea ci s-a plans in nenumarate randuri catre diversi prieteni sau rude ca are tot un baiat si nu o fetita asa cum si-a dorit.

Doar o mama isi poate da seama ce a simtit Diana in clipele acelea si de ce socul pe care el i l-a produs a fost atat de mare incat nu si-a mai dorit sa continue casnicia cu el.

Astfel Diana i-ar fi marturisit biografului ei care ulterior a scris cartea “Diana: Povestea adevarata” ca asta era partea intunecata a mariajului ei si ca acesta a fost inceputul sfarsitului.

Nepasarea lui Charles si faptul ca era mai preocupat de mostenitorii sai decat de Diana, faptul ca mereu o critica si inclusiv faptul ca a avut-o ca amanta pe actuala sotie, Camilla, au dus la destramarea mariajului lor dupa 14 ani de casatorie.

« Pagina anterioară

Publicat: 05 Sep. 2018, 14:39 News 3
Pe aceeași temă