Moment de panică pentru Cristina Spătar în timpul nunții! A fost chemată de urgență salvarea, iar artista a ajuns pe perfuzii pentru două ore.
Pentru că s-a simțit obosită și epuizată din cauza emoțiilor și a organizării fastuoase a nunții sale, Cristina Spătar nu a fost tocmai într-o formă de zile mari la petrecerea nunții ei. Înainte de ceremonia de la biserică, o echipă de paramedici a fost chemată la hotel pentru a-i administra artistei vitamine și perfuzii menite să o pună puțin pe picioare.
“Am chemat paramedicii la hotel, de la 16 la 18 am stat cu perfuzii, m-am simțit super epuizată. Mi-a fost puțin rău și la nuntă, dar am mers înainte! Sunt recunoscătoare pentru tot ceea ce trăiesc acum și le mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi la nuntă și la petrecere! A însemnat mult pentru noi!”, a declarat Cristina Spătar pentru Ciao.ro.
Pentru marele eveniment de la Râmnicu Vâlcea, familia Mocanu, Cristina Spătar și soțul ei, Vicky, au avut un meniu mediteranean din care să nu au lipsit totuși sarmalele. Mai mult, Reginei R&B-ului și-a anunțat totodată și lansarea noului său single, “Ambele”. Dar și vinul Regina care îi poartă numele și care va fi un alt business de care cântăreața este încântată să se ocupe pe viitor. Meniul de la nunta Cristinei Spătar a avut de la creveți la salată Caesar, pește de lux și mușchi de vită cu sos brun.
Așadar, oaspeții Cristinei Spătar s-au delectat la nunta artistei cu “Cuisine Fantastique”, un fel de antreu-aperitiv care conține: creveți crocanți cu sos sweet chili, frigărui din brânzeturi franțuzești și struguri, roastbeef cu muștar rusesc, frigăruie din ou de prepeliță și roșii confiate, cornet cu foie gras și smochine, tartină cu somon fume, salată Caesar cu piept de curcan, Anșoa și dressing în coșuleț filo, creveți în crustă de cartofi, pachețele de primăvară cu pui și legume, prosciuto con melone.
Din marele ocean albastru, exact așa cum era trecut în meniu, invitații au servit File de Butterfish cu orez negru, sparanghel și sos de șampanie.
Pentru că merg cu muzica populară pregătită la petrecere, sarmalele servite cu mămăliguță, bacon, smântână și ardei iute nu au lipsit din meniu, ca să atingă cumva și zona tradițională. Iar la capitolul “Aromată simfonie” a fost inclus mușchiul de vită cu sos brun și crevete Black Tiger, piure de cartofi cu trufe& mix de salată.
Desertul a fost asigurat de un candy bar cu prăjituri de poveste atent alese și degustate de către mireasa Cristina Spătar, iar tortul a fost unul spectaculos.
„Tortul are 9 etaje, 150 de kilograme și 1,80 m”, a spus mirele înainte să vină tortul.
Foto: Ciao.ro