EXCLUSIV | Meniu de fițe la nunta Cristinei Spătar cu milionarul Vicky Mocanu! Cu ce își vor servi mirii cei 500 de invitați + Cine va cânta la petrecere

Publicat: 24 iun. 2023, 17:20 Autor: Dora Bazavan Vedete

Trei ore îi mai despart pe Cristina Spătar și afaceristul vâlcean Vicky Mocanu de cea mai mare petrecere din viața lor, care se anunță a fi nunta anului!

Sala în care va avea loc petrecerea de nuntă este aproape gata și se mai pun la punct ultimele detalii. Emoția din toate părțile plutește în atmosferă, mireasa e la coafor și la make-up, mirele mai dă ultimele indicații întregii echipe de organizare și toată lumea se pregătește deja pentru ora 19.00, atunci când va avea loc slujba religioasă.

Candy bar-ul este în ton cu aranjamentele din sală, iar meniul tipărit a fost deja așezat pe mese, împreună cu momentele artistice ale serii pentru ca oaspeții să știe exact ce urmează să servească la petrecerea de nuntă și cu ce muzică vor fi “răsfățați”.

Meniu de fițe la nunta Cristinei Spătar cu milionarul Vicky Mocanu!

Pentru marele eveniment de care se vor bucura în această seară la Râmnicu Vâlcea, familia Mocanu, Cristina Spătar și soțul ei, Vicky, s-au gândit să pregătească un meniu mediteranean din care să nu lipsească totuși sarmalele, iar acesta conține câteva denumiri sofisticate. Așa cum, de altfel, va fi și nunta din această seară a Reginei R&B-ului, care își va anunța totodată și lansarea noului său single, “Ambele”. Dar și vinul Regina care îi poartă numele și care va fi un alt business de care cântăreața este încântată să se ocupe pe viitor.

Meniul de la nunta Cristinei Spătar conține de la creveți la salată Caesar, pește de lux și mușchi de vită cu sos brun dar Ciao.ro vi-l prezintă în detaliu!

Cu ce își vor servi mirii cei 500 de invitați!

Așadar, oaspeții Cristinei Spătar se vor delecta la nunta artistei cu “Cuisine Fantastique”, un fel de antreu-aperitiv care va conține: creveți crocanți cu sos sweet chili, frigărui din brânzeturi franțuzești și struguri, roastbeef cu muștar rusesc, frigăruie din ou de prepeliță și roșii confiate, cornet cu foie gras și smochine, tartină cu somon fume, salată Caesar cu piept de curcan, Anșoa și dressing în coșuleț filo, creveți în crustă de cartofi, pachețele de primăvară cu pui și legume, prosciuto con melone.

Din marele ocean albastru, exact așa cum este trecut în meniu, invitații vor servi File de Butterfish cu orez negru, sparanghel și sos de șampanie.

Pentru că merg cu muzica populară pregătită la petrecere, sarmalele servite cu mămăliguță, bacon, smântână și ardei iute nu vor lipsi din meniu, ca să atingă cumva și zona tradițională. Iar la capitolul “Aromată simfonie” este inclus mușchiul de vită cu sos brun și crevete Black Tiger, piure de cartofi cu trufe& mix de salată.

Desertul va fi asigurat de un candy bar cu prăjituri de poveste atent alese și degustate de către mireasa Cristina Spătar, iar tortul se anunță a fi unul spectaculos.

O întreagă desfășurare de forțe pentru nunta Cristinei Spătar

Cristina Spătar și milionarul Vicky Mocanu se vor cununa religios la biserica „Buna Vestire” din Râmnicu Vâlcea și vor avea două perechi de nași, pe binecunoscutul artist de muzică populară din Chișinău, Ion Paladi, alături de soția lui, Veronica, și pe fiul celebrului dirijor Nicolae Botgros, al orchestrei „Lăutarii” din Chișinău, Corneliu Botgros, alături de soția lui, Angela. Cu toții sunt extrem de emoționați și de nerăbdători să ajungă în fața altarului.

Încă de aseară era mare agitație la hotelul unde va avea loc fastuoasa petrecere de nuntă a artistei. În sala unde va avea loc petrecerea era o întreagă desfășurare de forțe și se puneau la punct ultimele detalii. Cristina Spătar și soțul ei dădeau ultimele indicații. Sala și aranjamentele de pe mese vor arăta impunător, se amplasa scena unde în această seară va fi un adevărat spectacol muzical cu artiști numai unul și unul, de top.

Va avea artiști unul și unul în programul de nuntă, de la Andra la Adrian Minune

Artiștii care vor urca pe scenă și vor face spectacol la nunta Cristinei Spătar cu Vicky Mocanu sunt de top! Andra, Adrian Minune, orchestra Lăutarii din Chișinău condusă de Maestrul Nicolae Botgros, Ionuț Dolănescu, nașul Ion Paladi, Georgiana Lobonț, Mariana Ionescu Căpitănescu, Nicușor Iordan, Mihaela Gurău, Gabriel Dumitru, Trupa “La Fun”, cu toții vor încinge atmosfera la nunta Cristinei Spătar, care este posibil ca la un moment dat să urce și ea pe scenă alături de Ion Paladi și Maestrul Nicolae Botgros.

Foto: Ciao.ro

Publicat: 24 iun. 2023, 17:20 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă