EXCLUSIV | Cristina Spătar, nuntă cu 500 de invitați. Cine sunt nașii + Ce artiști au întreținut atmosfera. Andra a dansat pe manele până dimineața

Publicat: 25 iun. 2023, 19:43 Autor: Dora Bazavan Vedete

Cristina Spătar a avut fără doar și poate parte de nunta anului! S-a căsătorit, sâmbătă, 24 iunie, religios cu milionarul vâlcean Vicky Mocanu. Petrecerea și cununia religioasă au avut loc la Râmnicu Vâlcea, orașul natal al mirelui!

Totul a fost la superlativ și fără cusur, mirele s-a implicat până în cel mai mic detaliu ca totul să iasă exact așa cum și-a dorit și el și aleasa inimii sale. Chiar dacă a plouat în ziua nunții, acest lucru înseamnă semn de belșug.

Cristina Spătar și milionarul Vicky Mocanu s-au cununat religios la biserica „Buna Vestire” din Râmnicu Vâlcea și au avut două perechi de nași, pe binecunoscutul artist de muzică populară din Chișinău, Ion Paladi, alături de soția lui, Veronica, și pe fiul celebrului dirijor Nicolae Botgros, al orchestrei „Lăutarii” din Chișinău, Corneliu Botgros, alături de soția lui, Angela.

Cristina Spătar, nuntă cu 500 de invitați

Mirii au fost veseli în biserică, chiar dacă mireasa nu a prea fost în apele ei din cauza faptului că au copleșit-o emoțiile. Cei doi au chicotit pe tot parcursul ceremoniei. Când au ieșit din biserică s-a aruncat cu orez și au dat drumul la 30 de porumbei albi.

Nunta a fost ceva de poveste, iar atistii de top au cântat pe bandă rulantă. Andra, orchestra Lăutarii de la Chișinău condusă de Maestrul Nicolae Botgros, Adrian Minune, Georgiana Lobonț, Ionuț Dolănescu, Ion Paladi, Mariana Ionescu Căpitănescu au fost doar câțiva dintre artiștii care au încins atmosfera la nunta Cristinei Spătar. Rochia miresei a avut 10 kilograme, iar tortul 150 de kilograme.

“Tortul are 9 etaje, 150 de kilograme și 1,80 m”, a spus mirele înainte să vină tortul.

I-a fost rău la nuntă, dar și-a revenit

Pentru că s-a simțit obosită și epuizată din cauza emoțiilor și a organizării fastuoase a nunții sale, Cristina Spătar nu a fost tocmai într-o formă de zile mari la petrecerea nunții ei. Înainte de ceremonia de la biserică, o echipă de paramedici a fost chemată la hotel pentru a-i administra artistei vitamine și perfuzii menite să o pună puțin pe picioare.

“Am chemat paramedicii la hotel, de la 16 la 18 am stat cu perfuzii, m-am simțit super epuizată. Mi-a fost puțin rău și la nuntă, dar am mers înainte! Sunt recunoscătoare pentru tot ceea ce trăiesc acum și le mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi la nuntă și la petrecere! A însemnat mult pentru noi!”, a declarat Cristina Spătar.

Bahmu a complotat să fure mireasa

Spre dimineață, în timpul recitalului lui Adrian Minune, Adriana Bahmuțeanu a complotat să fure mireasă și a făcut-o! Împreună cu Georgiana Lobonț și Claudia Ghițulescu, Bahmu a dus mireasa în bucătărie și a pus-o să taie o ceapă, însă mireasa a obiectat așa că Georgiana Lobonț i-a sărit în ajutor și s-a oferit ea să taie ceapa în locul Cristinei Spătar. Adrian Minune a anunțat dispariția miresei, însă Regina R&B-ului s-a întors repede lângă soțul ei, pentru că nu a vrut să lipsească prea mult de la propria nuntă.

“Mă bucur mult pentru ea, îmi doresc să îi fie bine, să fie fericită, până la adânci bătrâneți. Numai cine a trecut prin ce a trecut ea înțelege. Totul a fost la superlativ!”, a declarat Adriana Bahmuțeanu a cărei nuntă urmează în toamna.

Regele detergenților a prins buchetul Reginei

Patronul unei cunoscute firme de detergenți din Vâlcea, Gili Boruz, a prins buchetul miresei la nunta Cristinei Spătar. Mai precis, a doua zi, la ciorba de potroace, mirele a făcut o glumă pentru că nu s-a aruncat buchetul în dimineața nunții. Așa că la masa de după, cu o parte dintre invitații care au rămas la ciorba de potroace, Vicky Mocanu și Gili Boruz s-au jucat puțin cu buchetul miresei. Soțul Cristinei Spătar l-a aruncat, iar omul cu detergenții l-a prins, spre deliciul oaspeților care au izbucnit în ras.

Foto: Ciao.ro

Publicat: 25 iun. 2023, 19:43 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă