Moartea Reginei Elisabeta a fost planuita. Numele de cod ce va anunta ca a incetat din viata

Publicat: 04 Sep. 2018, 11:00 Vedete

Cu toate ca este batrana si inca se tine bine, familia regala a planuit pana in amanunt inmormantarea.

Moartea Reginei Elisabeta a fost planuita deja. Planul a fost pus la punct pana in cel mai mic detaliu. In ziua in care Regina Elisabeta va muri, informatia va fi anuntata printr-un cod. Mai exact, o fraza cheie.

‘London Bridge is down’ (Podul Londrei a cazut) va fi numele de cod pentru decesul reginei Angliei. Conform mediafax, regina va muri dupa o boala scurta. Alaturi de ea va sta toata familia si medicii. Huw Thomas, doctorul geriatric al Reginei, va decide ce informatii va publica.

Moartea Reginei Elisabeta a fost planuita

Moartea Reginei Elisabeta a fost planuita. Numele de cod ce va anunta ca a incetat din viataSir Christopher Geidt, secretarul privat al Reginei, va fi primul oficial care se va ocupa de ştire. Acesta îl va contacta pe prim-ministru şi va fi trimis un buletin informativ la cele 15 guverne din afara Marii Britanii unde Regina este şef de stat şi la celalte 36 de naţiuni ale Commonwealth.

Anunţul către presă va fi făcut printr-un flash către Asociaţia de Presă (Press Asssociation). În acelaşi moment, un majordom îmbrăcat în haine de doliu va ieşi pe uşa Palatului Bcukingham şi va pune o notificare scrisă, încadrată cu un chenar negru de doliu pe porţile palatului.

Site-ul Palatului va fi modificat pentru a arăta o singură pagină, care anunţă decesul monarhului. BBC-ul va activa RATS (Radio Alert Transmission System) un sistem de alarmă radio, ce datează din 1930.

Continuarea articolului »

Publicat: 04 Sep. 2018, 11:00 Vedete
Pe aceeași temă