Moartea Reginei Elisabeta a fost planuita. Numele de cod ce va anunta ca a incetat din viata

Publicat: 04 sept. 2018, 11:00 Autor: D. C. Vedete

Cu toate ca este batrana si inca se tine bine, familia regala a planuit pana in amanunt inmormantarea.

Moartea Reginei Elisabeta a fost planuita deja. Planul a fost pus la punct pana in cel mai mic detaliu. In ziua in care Regina Elisabeta va muri, informatia va fi anuntata printr-un cod. Mai exact, o fraza cheie.

‘London Bridge is down’ (Podul Londrei a cazut) va fi numele de cod pentru decesul reginei Angliei. Conform mediafax, regina va muri dupa o boala scurta. Alaturi de ea va sta toata familia si medicii. Huw Thomas, doctorul geriatric al Reginei, va decide ce informatii va publica.

Moartea Reginei Elisabeta a fost planuita

Moartea Reginei Elisabeta a fost planuita. Numele de cod ce va anunta ca a incetat din viataSir Christopher Geidt, secretarul privat al Reginei, va fi primul oficial care se va ocupa de ştire. Acesta îl va contacta pe prim-ministru şi va fi trimis un buletin informativ la cele 15 guverne din afara Marii Britanii unde Regina este şef de stat şi la celalte 36 de naţiuni ale Commonwealth.

Anunţul către presă va fi făcut printr-un flash către Asociaţia de Presă (Press Asssociation). În acelaşi moment, un majordom îmbrăcat în haine de doliu va ieşi pe uşa Palatului Bcukingham şi va pune o notificare scrisă, încadrată cu un chenar negru de doliu pe porţile palatului.

Site-ul Palatului va fi modificat pentru a arăta o singură pagină, care anunţă decesul monarhului. BBC-ul va activa RATS (Radio Alert Transmission System) un sistem de alarmă radio, ce datează din 1930.

Moartea Reginei Elisabeta, in presa

Moartea Reginei Elisabeta a fost planuita. Numele de cod ce va anunta ca a incetat din viataZiarele sunt şi ele pregătire: publicaţia Times ar avea destul material pregătit pentru 11 zile. Cei de la Sky News au repetat scenarii pentru acest eveniment, iar numele de cod dat Reginei este „Doamna Robinson“.

Pentru radiourile comerciale, există o lumină albastră în studio care se va aprinde şi îi va avertiza pe DJ că ceva important s-a întamplat (lumina este folosită pentru catastrofe naturale). Fiecare staţie de radio are pregătit un playlist cu muzică tristă: Mood 2 (muzică tristă) şi Mood 1 (cea mai tristă muzică)

Moartea Reginei Elisabeta a fost planuita. Numele de cod ce va anunta ca a incetat din viata“Dacă auzi vreodată la radio Haunted Dancehall (Nursery Remix) de Sabres of Paradise, deschide televizorul. Ceva teribil s-a întâmplat”, spune Chris Price, un producător radio al BBC. În momentul în care Regina va muri, Charles va deveni Rege.

Publicat: 04 sept. 2018, 11:00 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă