Mirela Vaida a vorbit despre cel de-al patrulea copil! Prezentatoarea TV: ”Mai stăm un pic”

Publicat: 18 mart. 2020, 08:06 Autor: Andreea Voicu Vedete

Mirela Vaida, una dintre cele mai frumoase prezentatoare TV din România, a vorbit despre mărirea familiei, și anume despre cel de-al patrulea copil! Pare-se că prezentatoarea TV este tare încântată când vine vorba despre încă un copil în familia ei.

Ea și partenerul ei de viață au adus în discuție, evident, apariția unui nou copil în familia omului de televiziune și ar fi ajuns chiar și la un consens. Să ai un copil e responsabilitate foarte mare, d-apoi patru! Astfel că, artista care a făcut 38 de ani, chiar dacă ne aflăm în prezent într-o situație mai dificilă pentru omenire, Mirela Vaida reușește cumva să facă ”haz de necaz” și să meargă mai departe cu un zâmbet pe buze.

La ”Agenția VIP„, prezentată de Cristi Brancu și Majda, Mirela Vaida a mărturisit că nu știi ce poate ieși ”de la izolare”.

„Cu izolarea asta în casă cine știe ce nebunie iese. (…) Nu mai vorbiți, nu mai pociți, deoarece cu izolarea astea în casă e nenorocire”, a spus Mirela Vaida la „Agenția VIP”.

„Mai stăm un pic, să ne mai revenim un pic, că nu ne mai revenim. Am vorbit. A trecut un an. Când ai 1 ți se pare greu, când ai 2 ți se mega greu, când ai 3 nici nu-i mai simți”, a mai spus aceasta.

Publicat: 18 mart. 2020, 08:06 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă