Andreea Marin a trecut prin coșmarul COVID! ”Am avut simptome de gripă puternică”

Publicat: 24 sept. 2021, 18:28 Autor: Dora Bazavan Vedete

După Irinel Columbeanu și Monica Anghel, iată că și Andreea Marin a mărturisit că a trecut prin coșmarul COVID! 

Motivul? Deși a fost vaccinată, Andreea Marin s-a infectat cu Coronavirus. A avut însă noroc pentru că a făcut o formă mai ușoară din cauza faptului că a fost vaccinată. Andreea Marin a mărturisit azi în emisiunea Exclusiv VIP, prezentată de Cristi Brancu la Prima TV, că a făcut Coronavirus.

Andreea Marin a trecut prin coșmarul COVID!

Am fost puțin bolnăvioară în ultima perioadă și am stat acasă. Am trecut prin experiența Covidului. Nu e o experiență plăcută, dar probabil  am avut una dintre cele mai ușoare forme de Covid pentru că am fost păzită de vaccin. Am stat doar câteva zile la pat, am avut simptome de gripă puternică. Am lucrat într-un proiect, am călătorit în străinătate, am filmat și mare parte dintre noi s-au îmbolnăvit.

Probabil s-a transmis și foarte ușor această variantă a Covidului și uite așa am trecut prin 14 zile de stat cuminte acasă. Nu e o experiență plăcută, asta este, însă eu fiind vaccinată, am avut una dintre cele mai ușoare forme pentru că am fost păzită totuși de vaccin”, a spus Andreea Marin la Exclusiv VIP.

Elena Merișoreanu și Viorica de la Clejani au fost și ele depistate pozitiv cu Coronavirus.

Zana Surprizelor a avut reacții adverse după vaccin

Andreea Marin s-a vaccinat anti Covid cu Astra Zeneca și a dezvăluit atunci că avut reacții adverse destul de grave. „Am făcut vaccinul și, practic, am avut două zile de stat în pat. Două zile și două nopți. Am avut dureri foarte puternice în tot corpul. Fără temperatură însă, ca la o gripă foarte puternică a fost. Am făcut AstraZeneca, dar nu din acel lot. M-am decis că voi face și rapelul”, a mai spus în luna martie vedeta.

Fiica Andreei Marin a avut și ea Covid

În familia Andreei Marin, primul membru lovit de temutul virus a fost chiar fiica ei și a lui Ștefan Bănică Jr, Violeta, care a fost infectată cu noul Coronavirus în luna decembrie anul trecut, chiar în perioada sărbătorilor de iarnă.Violeta a luat virusul de la niște prieteni și s-a izolat în casă două săptămâni. Și chiar dacă a stat în aceeași casă cu mama ei, atunci nici Andreea Marin și nici iubitul acesteia, Adrian Brâncoveanu, nu au luat virusul. În vârstă de 13 ani, fiica vedetei a făcut și ea tot o formă ușoară și și-a purtat de grijă singură, iar Andreea Marin s-a declarat foarte mândră de fiica ei pentru că Violeta s-a descurcat foarte bine singură.

Fetița mea a avut Covid. A fost bolnavă de Crăciun și de Anul Nou, a stat închisă de sărbători, a avut o formă ușoară. Noi ne-am testat de mai multe ori, nu am avut, am stat total separați. Ea are o mică garsonieră a ei, e izolată de restul casei. Noi doar îi aduceam mâncare, i-am adus și un brăduț. A reușit să se descurce singură trei săptămâni, totul a fost bine, a luat virusul de afară”, a povestit Andreea Marin, la Exclusiv Vip, emisiunea lui Cristi Brancu.

Publicat: 24 sept. 2021, 18:28 Autor: Dora Bazavan Vedete
Pe aceeași temă