Valentina Pelinel, adevărul fără perdea despre relația cu Borcea. ”Ne rezervăm timp de calitate pentru noi, seara, la cină, și dimineața”

Publicat: 26 aug. 2021, 18:54 Autor: Dora Bazavan Vedete

Celebrul cuplu are o familie frumoasă, iar vedeta știe cum să își împartă prioritățile pentru a trăi în armonie și a avea un echilibru în toate. Ce face Valentina Pelinel pentru a se menține în formă după cele trei nașteri și dacă vine sau nu și al patrulea copil al ei și al lui Cristi Borcea, frumoasa soție a omului de afaceri ne-a povestit exclusiv pentru CIAO.RO cum stă treaba la ea acasă.

Care este secretul siluetei tale de vis după 3 nașteri?

Sunt adepta unui stil de viață echilibrat, ceea ce presupune alimentație corectă, sport regulat și o viață emoțională echilibrată. Echilibrul este cheia în toate. Înfometarea, alegerile alimentare drastice, presiunea pe care o pui pe tine sau vinovăția asociate cu mâncarea nu vor fi niciodată folositoare, așa că nu văd de ce să nu mă bucur atunci când îmi place să mănânc ceva care poate nu e neapărat sănătos. Nu ajung în punctul în care să fiu nevoită să dau multe kilograme jos, pentru că balansez foarte bine alimentația și sportul. Iar când ai 3 copii care te provoacă la jocuri și activități dinamice toată ziua, kilogramele se dau ușor jos. Altfel îmi mențin în orice context rutina zilnică de sport și dietă corectă, fără să fac excese dar și fără să îmi impun restricții drastice.

Cum te întreții acum, care este rutina ta de beauty zilnică? Mai ai timp și pentru tine?

Cred că frumusețea ține mai mult de interiorul nostru decât de reguli. Cred în liniștea și armonia pe care reușești să le creezi și menții, în mediul curat și fără surse de stres pe care îl construiești în jurul tău, în alegeri sănătoase și tipare corecte. Cred că echilibrul este mereu la îndemâna noastră atunci când știm să facem o pauză și să ne reorientăm spre resursele interioare. Aș putea să îți enumăr o grămadă de creme și terapii de beauty, care îmi susțin starea  de bine și care vin în completarea alegerilor mele sănătoase. Am împărtășit întotdeauna cu membri comunității mele din online ce produse și terapii folosesc și apelez în mod regulat.

Ai un model de viață pe care îl urmezi și de la care ai avut ce învăța, fiind un exemplu pentru tine?

Cred că frumusețea noastră, ca oameni, constă exact în faptul că nu suntem perfecți și în această călătorie de descoperire a calităților și defectelor din noi pentru a le îmbrățișa. Nu pot spune că am avut un singur model în viață, tocmai pentru că am întâlnit oameni diverși de la care am învățat ce am considerat potrivit pentru mine. Sunt o fire optimistă și încrezătoare în bunătatea oamenilor, de aceea aleg să văd mereu partea bună, fără însă a ignora aspectele mai puțin plăcute.

Vine copilul lui Cristi Borcea cu numărul 10? Se tot zvonește și sunt așteptări în acest sens! Dar voi ce ziceți? Sunteți deschiși să vă măriți din nou familia?

Nu am planificat un al patrulea copil, dar amândurora ne plac copiii și dacă e să se întâmple, este o binecuvântare de la Dumnezeu. Însă nu face parte din planurile noastre.

Este Cristi Borcea cel mai bun soț din lume? De ce? Care sunt calitățile lui care îl fac să fie așa?

Învăț alături de el ceva nou în fiecare zi. Cristi este o persoană plină de energie și vitalitate, mereu are idei noi și inițiative, viața lângă el nu este niciodată plictisitoare. Este, în egală măsură, un bărbat care știe să ofere stabilitate și încredere unei femei, să o facă să se simtă cea mai iubită din lume. Noi suntem parteneri și prieteni în această relație, iubiți și soți și de aceea echilbrăm mereu lucrurile.

În afară de iubire, este vorba de respect între noi și de o foarte bună comunicare. Ne-am dorit să fim împreună și ne-am asumat relația noastră. Provocările prin care am trecut ne-au făcut mai puternici și mai uniți.  Fericirea înseamnă și adaptarea la personalitatea celuilalt, dar și libertatea pe care o acorzi din dorința comună de a avea un partener de nădejde lângă tine în această călătorie numită căsnicie.

Cum vă sărbătoriți voi, tu și soțul tău, în fiecare an, iubirea? Când e aniversarea voastră, cum vă place să o puneți în evidență?

Ar fi multe de menționat, dar cred că cel mai important este faptul că ne apreciem amândoi pentru ceea ce suntem și încrederea pe care o avem unul în celălalt. Am trecut împreună prin momente dificile, care ar fi putut distanța multe cupluri. Pe noi ne-au unit, ne-au adus aproape unul de altul, ne-au forjat o relație de prietenie și un parteneriat care stă la baza familiei noastre.  Timpul este mai scurt ca oricând. Dar învăț să-mi fac timp pentru ce contează și să prioritizez lucrurile. Am norocul că sunt o fire foarte organizată și disiplinată și reușesc să-i organizez și pe ceilalți. Ne rezervăm timp de calitate pentru noi, seara, la cină, și dimineața, înainte să înceapă o zi plină. Iar la aniversări, de cele mai multe ori, Cristi îmi pregătește o surpriză.

Îți pui amprenta asupra stilului vestimentar a soțului tău?

Cristi are deja un consultant vestimentar care îi completează viziunea și preferințele. Uneori, îl ajut și eu, dar de cele mai multe ori, solicită recomandările lui X.

L-ai băgat vreodată la dietă pe Cristi Borcea? I-ai făcut tu un plan alimentar care l-a ajutat să mai scape de câteva kilograme sau faceți amândoi detox? Aveți astfel de ritualuri?

Amândoi suntem gurmanzi, dar amândoi suntem cumpătați și avem un stil de viață sănătos și echilibrat. Ne motivăm unul pe altul în acest sens și facem o echipă bună. Plănuim să mergem la o săptămână de relaxare și spa/detox, doar noi doi, mai mult pentru a petrece timp ca și cuplu, nu cu scopul de a pierde un număr de kilograme.

Care e cel mai mare regret din viața ta?

Nu cred în regrete, ci în alegeri care au avut alte rezultate decât cele anticipate. Nu mă las definită de o decizie, pentru că o pot schimba oricând și fiecare zi îți oferă o nouă oportunitate. Regretele nu sunt constructive și aparțin trecutului, iar eu prefer să trăiesc în prezent și să mă uit încrezătoare spre viitor.

Ți-ai dori ca gemenele tale să îți calce pe urme, să urce pe podium și să facă o carieră în modă?

Mă consider un părinte democratic, sper că nu îmi voi impune niciodată punctul de vedere asupra voinței copiilor, ci doar îl voi exprima. Consider că e important din partea mea să le prezint experiența mea, să le vorbesc despre posibile consecințe, să îi ajut în procesul de decizie și să existe alternative pentru ele și abia apoi să hotărască singure pentru ele. Vor avea parte de sprijinul meu necondiționat în orice alegere vor face, dar și de experiența mea.

Milan face fotbal deja? Care sunt cele mai bune trucuri legate de fotbal pe care le-a învățat de la tatăl său?

Cristi este un tată excelent și se vede experiența lui, deoarece cu Milan comunică și se conectează așa de ușor. Au multe activități preferate pe care le fac doar ei. În afară de fotbal, merg la pescuit, grădinăresc, merge la birou cu el și îi văd cum se construiește între ei o echipă, o relație specială doar a lor. E normal să fie așa, și îi încurajez mereu, deoarece îmi doresc ca Milan să aibă un reper masculin puternic, indiferent ce drum va alege în viață.

 

 

Publicat: 26 aug. 2021, 18:54 Autor: Dora Bazavan Vedete
Pe aceeași temă