Raluka, despre secretul unei vieți armonioase: ”Echilibrul este cheia”

Publicat: 31 Jan. 2017, 12:45 Vedete
Raluka, despre secretul unei vieți armonioase: ”Echilibrul este cheia”

Raluka este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de la noi, însă puțini sunt cei care știu că pentru asta cântăreața muncește foarte mult, iar pentru a obține performanță a făcut un compromis uriaș. ”Nu am avut adolescență și mi-am sacrificat această etapa din viața mea ca să pot să lucrez și sa evoluez pe plan profesional”, ne-a spus Raluka.

Cu toate că drumul până aici nu a fost deloc simplu, cântăreața spune că dacă ar avut ocazia nu ar fi îmbrățișat altă meserie, cu toate că în afară de cântat se pricepe la multe alte lucruri. “Îmi place să scriu și să compun muzică și mi-ar plăcea să am un adăpost de animale. Îmi place să conduc, deci aș putea fi un pilot de raliu perfect”, ne-a spus cântăreața.

Fiind de de atâția ani în showbiz, Raluka are o mulțime de admiratori, dar cu toate acestea în momentul de față este singură, însă dacă multe femei se tem de singurătate, Raluka spune nu are probleme cu acest lucru. “Îmi doresc o familie, dar cred că o să vină la momentul potrivit. Nu cred că există o vârstă la care trebuie să te căsătorești, nu cred ca are legătura una cu alta. Nu-mi place să mă grăbesc și vreau ca atunci când sunt cu cineva să știu că este persoana potrivită”, ne-a povestit ea.

Raluka a devenit cunoscută în 2009, după ce a lansat piesa “I like the trompets”, la care a colaborat cu Dj Sava.

Publicat: 31 Jan. 2017, 12:45 Vedete
Pe aceeași temă