Tinute sub lupa. Fashion editorii le-au analizat pe Raluca Badulescu, Iulia Albu si Delia. Care e bine imbracata

Publicat: 10 oct. 2016, 11:05 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Tinute sub lupa. Fashion editorii le-au analizat pe Raluca Badulescu, Iulia Albu si Delia. Care e bine imbracata

Raluca Bădulescu

CATALIN VALEAN: „Cu siguranţă Raluca are o siluetă de invidiat, care îi permite să poarte orice, inclusiv acest ansamblu de inspiraţie 80s. Reţeta respectată este de actualitate, dar aş evita genul acesta de asortare cromatică, mai ales în nuanţe metalice, pentru că fura din degajarea necesară într-un astfel de context.”

Iulia Albu

CATALIN VALEAN: „O siluetă clasică, desigur cu acelaşi „twist” marca Iulia Albu. Imi surâde cromatica în nuanţe pudrate, feminine, iar singurul lucru pe care îl am de obiectat este cureaua, pe care aş pune-o în alt context. Pentru genul acestă de direcţie diafana mi-ar fi plăcut o compoziţie cât mai aerisită.”

Delia

MAURICE MUNTEANU: „Mi se pare amuzant look-ul Deliei, mai cu seamă că include elemente iconice din diferite perioade muzicale. Imi plac şi coafura, şi colanţii purtaţi cu bocancii cu platformă, şi jacheta. Aş fi adăugat un accesoriu masiv, de tipul unui singur cercel-crucifix.”

Ilinca Vandici

CATALIN VALEAN: „O ţinută cu potenţial, dar care nu este dusă până la capăt. Pentru tipul acesta de direcţie mi-ar fi plăcut o curea mai fină, de inspiraţie 40s şi o pereche de kitten heels.”

Diana Bart

CATALIN VALEAN: „Un look fresh, uşor în contradicţie cu sezonul în care ne aflăm, dar frumoasă ca volum şi detalii. Sandalele funcţionează în acest context, dar mi-ar fi plăcut şi mai mult dacă erau într-o nuanţă pudrată de bleu şi roz.”

Andreea Bănică

MAURICE MUNTEANU: „Topul & rucsacul ar fi putut fi cu uşurinţă înlocuite – un pulover simplu, negru, pe gât şi o geantă tote ar fi completat mai bine ţinuta. Deasemenea, o curea neagră, foarte lată, purtată peste haina din blană, ar fi adăugat tuşa necesară pentru un look structurat.”

Elena Gheorghe

MAURICE MUNTEANU: „Mi-ar fi plăcut că Elena să accesorizeze diferit ţinuta – să poarte un turban alb din catifea, o pereche de bocanci, tot albi şi o centură lată, elastică, peste haină din blană.”

Ana Morodan

MAURICE MUNTEANU: „Aici aş fi preferat-o pe Ana cu o pereche de pantaloni negri – rochia albă creează un efect previzibil. Sigur, şi o mini-poşetă neagră din catifea ar fi continuat mai bine odiseea franjurilor.”

Xonia

CATALIN VALEAN: „Pantalonii deconstruiţi într-adevăr cereau un element clasic precum acel corset care să-i tempereze, dar în cazul de faţă această combinaţie de alb-negru avea nevoie de un plus de preţiozitate ca să evite acest efect uşor monoton. Din acest motiv mi-ar fi plăcut să văd aici o pereche de cercei cu aplicaţii de cristal, evident supradimensionaţi şi o coada simplă, prinsă la baza gâtului.”

Antonia

CATALIN VALEAN: „Ce-mi place la această ţinută? Imi place că este atipică, are elemente de styling bine închegate, iar compoziţia deşi eclectică, rămâne într-un stadiu coerent. Pentru genul acesta de direcţie mi-ar fi plăcut şi mai mult un bob mediu, cu aceeaşi textură dezordonată.”

Anca Serea

CATALIN VALEAN: „Cămaşa cu fundă supradimensionată devine extrem de chic, chiar cool, în combinaţie cu perechea de jeans. Deşi ţinuta nu prezintă vreo greşeală majoră, aş fi preferat o poşetă de dimensiuni reduse în cazul de faţă, deoarece acel clutch are un efect puţin prea casual pentru o astfel de ocazie. Imi place combinaţia cromatică, dar consider că o pereche de sandale bijou ar fi oferit un plus de preţiozitate necesar. Felicitări pentru machiaj şi coafură, ambele fiind opţiuni fresh, de actualitate.”

Gina Chirilă

CATALIN VALEAN: „O apariţie ce debordează sex-appeal fără să aibă nimic de-a face cu noţiunea de vulgaritate şi care deşi mizează pe o siluetă clasică, reuşeşte să se menţină într-o zonă extrem de actuală. Această rochie pare să fie făcută special pentru Gina, deoarece întruneşte toate calităţile pe care ar trebui să le aiba un model: eleganţă, forţă şi bineînţeles, un aspect seducător. Un mare plus pentru machiaj şi coafură, ambele ireproşabile.”

Catrinel Menghia

CATALIN VALEAN: „Nu cred că exista vreo culoare care să întreacă această nuanţă rosé în rafinament. Pe lângă faptul că a fost una dintre culorile anului 2016, ea prinde amploare atunci când este pusă într-un context cu iz romantic ca în cazul de faţă. Această rochie Ermanno Scervino este pusă în valoare perfect atât datorită accesorizării subtile şi preţioase, cât şi a machiajului natural şi coafurii relaxate (a se lua exemplu!)”

Ioana Ureţu

CATALIN VALEAN: „Deşi îmi place această rochie de paiete, simt că rezultatul ar fi fost mult mai bun dacă era cu un număr mai mic. Sandalele sunt superbe, iar această asociere de nuanţe metalizate dau un plus de preţiozitate întregului ansamblu. In ceea ce priveşte zona de beauty, strălucirea rochiei cerea un smokey eye dramatic, cu un ruj natural şi o coafură degajată, prinsă la spate.”

Gina Pistol

CATALIN VALEAN: „Îmi plac proporţiile şaptezeciste şi abordarea burgheză a lookului. Aş fi dus până la capăt ţinuta şi aş fi optat pentru o pereche de escarpeni din aceeaşi perioadă, de preferat din catifea neagră sau satin Duchess. Cât despre partea superioară a ţinutei, recomand pe viitor un sutien din dantelă neagră.”

Laura Cosoi

CATALIN VALEAN: „Această direcţie este pe cât de rafinată, pe atât de greu de susţinut. Imi place lungimea paltonului, dar aş fi optat pentru un cut clasic. Ca şi accesorizare, acest tip de proporţii comunicau mai bine cu simplitatea unei perechi de Pigalle.”

Andreea Esca

CATALIN VALEAN: „O ţinută cu tentă tematică, adaptată bineînţeles la stilul clasic şi cuminte al Andreei. Acel top conferă o notă de umor şi degajare mereu bine-venit, lucru de care aş fi profitat pentru a adăuga un plus de ‘bling’. O pereche de cercei supradimensionaţi, din cristal roşu, ar fi dus această ţinută într-o zonă mai chic, fără să-i compromită în vreun fel nota festivă.”

Loredana

CATALIN VALEAN: „Motivele geometrice şi forma structurată merg mână-n mână în cazul de faţă, iar din acest motiv mi-ar fi plăcut şi o coafură în acelaşi registru. In cazul de faţă părul concurează cu volumul rochiei. Un coc strâns la spate sau o simplă coadă ar fi echilibrat întreg ansamblul.”

Nadia Comăneci

CATALIN VALEAN: „Sunt plăcut surprins că Nadia a optat pentru un astfel de model de rochie. Mi se pare de actualitate şi o alternativă foarte inspirată la veşnica rochie vaporoasă de seară, din chiffon de mătase. Felicitări pentru coafură şi machiajul light care completează perfect ansamblul şi nu concurează în niciun fel cu textura rochiei.”

Cristina ICH

CATALIN VALEAN: „Ținuta nu este greşită, dar mi-ar fi plăcut să văd un styling mai puţin previzibil. In aceasta formula simplă, rochia-sacou ar fi funcţionat cel mai bine într-o variantă scandalos de scurtă. Dacă dorim totuşi să păstrăm această lungime, nişte ciorapi scurţi sclipitori şi o pereche de kitten heels ar fi îmbunătăţit situaţia.”

Publicat: 10 oct. 2016, 11:05 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă