Mirela Boureanu Vaida este INSARCINATA cu al treilea copil

Publicat: 25 oct. 2018, 10:36 Autor: Simona News 4

Bucurie mare in familia Mirelei Boureanu. Aceasta a confirmat ca este insarcinata pentru a treia oara, aceasta mai avand o fetita, Carla, si un baietel, Vladimir.

Chiar daca este insarcinata pentru a treia oara, Mirela Boureanu Vaida a avut probleme in incercarea de a face primul copil, insa dupa accea totul a decurs natural si chiar a reusit sa-l faca si pe al doilea, iar acum, este pe drum si al treilea.

Intr-un interviu acordat in exclusivitate pentru OK Magazine, aceasta a impartasit frumoasa veste si a povestit cum s-a intamplat si ce planuri de viitor are.

„Noi fuseserăm plecaţi într-o vacanţă în Italia doar noi doi, timp de o săptămână. Şi ne-am relaxat atât de tare, încât… s-a întâmplat. În teorie, noi ne gândeam că ar fi frumos cu trei copii, însă în practică era mai greu de realizat, pentru că şi doar ăştia doi ne storc de energie şi ne solicită la maximum.

Mirela Boureanu Vaida este INSARCINATA cu al treilea copil

Mirela Boureanu Vaida este INSARCINATA cu al treilea copil

Iar când am plecat în Antalya, de data asta toţi patru, după o noapte în care n-am dormit din cauza lui Vladimir, care număra oile la nesfârşit cu glas tare, aflu această superbă veste. Şi cum număra Vladimir oile, aşa o să numărăm şi noi copiii! (râde)

Cert e că, de-acum, trebuie să fim şi mai organizaţi şi cu timpul, şi cu banii. Pentru că de-acum încolo va trebui să plătim cinci bilete de avion, care ajung să coste mai mult decât vacanţa în sine. Apoi, nu ne încap trei scaune de copil într-o maşină 4×4, ne gândim deja la un minivan.

Ne-am mai apucat să facem şi o casă la Snagov, care e aproape gata – o căsuţă pe pământ, lângă pădure, la aer curat, cam cum am crescut noi – numai că sus avem doar două camere pentru copii şi una matrimonială, cum facem cu spaţiul pentru al treilea copil? Sunt nişte lucruri la care nu ne-am gândit şi care acum ne dau puţin peste cap” a declarat aceasta conform sursei citate.

Publicat: 25 oct. 2018, 10:36 Autor: Simona News 4
Pe aceeași temă