Mircea Badea, la un pas de atac cerebral? Ce spun medicii care l-au controlat dupa ce Emi l-a facut KO

Publicat: 06 Feb. 2019, 15:19 Vedete

In weekend, Mircea si motociclistul Emi s-au confruntat din nou in ring, intr-un mall din Capitala. Prezentatorul a fost facut KO din nou.

Mircea Badea, la un pas de atac cerebral?


Publicatia vice.com sustine ca Mircea Badea putea fi grav ranit. Din cauza loviturilor puternice primite la nivelul capului, putea face o  amnezie posttraumatică.

„Pentru bătaia asta de cinci secunde, este absolut strigător la cer să pui un amator în ring să se bată fără cască de protecție. Dacă murea Mircea Badea? Cine era tras la răspundere? Cine ajungea la pârnaie? Că nu e vorba de un meci oficial, în cadrul unui circuit aprobat, în cadrul unei federații, cu o tonă de hârtii semnate și aprobări luate….Din imaginile filmate de sus, parcă s-ar vedea, pe la secunda 36-37, mișcarea accelerată a capului omului de televiziune Mircea Badea. Aș putea paria că genunchiul a nimerit bărbia, dar nu se vede foarte clar unde a fost lovit. Unii susțin că i-ar fi nimerit gâtul în zona carotidei. E posibil și așa ceva.

Demonstrația mea arată ce s-ar întâmpla în cazul unei lovituri la bărbie. În cazul în care a fost așa, succesiunea micro-evenimentelor e următoarea. În primele milisecunde de după încasarea loviturii, scăfârliei lui Mircea Badea i s-a imprimat o accelerație bruscă, urmată, după o fracțiune de secundă, de o decelerație, la fel de bruscă, provocată de mușchii, oasele și tendoanele care, de regulă, îl ajută pe omul de televiziune să-și țină capul pe umeri”,
au scris cei de la vice.com.

Mircea Badea s-a batut cu Tedi Emi si in 2014 VIDEO


”Mircea Badea a zăcut la podea mai bine de două minute. Din imagini vezi cum și-a mișcat mâna abia după un minut și jumătate. Este foarte posibil ca Mircea Badea să fi suferit, în acele momente ceea ce medicii denumesc „amnezie posttraumatică” (momentul în care pui întrebările fundamentale de tipul: „Cine sunt? sau „Unde mă aflu?”, au încheiat cei de la vice.com.

« Pagina anterioară

Publicat: 06 Feb. 2019, 15:19 Vedete
Pe aceeași temă