Mihai Bendeac merge la Asia Express? Delia a ramas cu gura cascata cand a aflat ce oferta i-a facut Antena 1 VIDEO

Publicat: 03 iun. 2019, 14:53 Autor: Ioana Cioflan Vedete

Vesti bune pentru fanii actorului care, in prezent, face parte din juriul emisiunii iUmor, care a avut finala sambata. Acesta ar putea concura in India.

Mihai Bendeac merge la Asia Express? Conform unei discutii pe care cei doi au avut-o in culise, actorul a primit propunerea din partea sefilor de la Antena 1. Acesta a fost intrebat daca nu ar vrea sa participe in cadrul emisiunii prezentate de Gina Pistol. Conform Bendeac, suma este una destul de mare.

Mihai Bendeac si Delia au discutat despre Asia Express. Cu toate ca si cantareata isi doreste enorm sa ajunga in competitia din India, sotul ei nu o lasa. Are prea multe concerte programate in avans si nu le poate anula. Dar fanii emisiunii il vor vedea, cel mai probabil, pe Mihai Bendeac in India.

Mihai Bendeac merge la Asia Express?


Mihai B: Am uitat să-ți spun ceva… Matache.

Delia: Ce?

Mihai B: Dar o să înnebunești.

Delia: Zi!

Mihai B: Dar a fost o ofertă mult prea mare. Merg la Asia Express.

Castigatorul iUmor sezonul 6 si-a donat banii! Cui a dat premiul cel mare de 20.000 de euro si de ce VIDEO

Cu toate ca sunt prieteni buni, Delia se va supara cu siguranta pe actor ca va merge in Asia Express. Vedeta e innebunita dupa vacante de genul acesta si a marturisit, de cateva ori, ca ar participa alaturi de sotul ei, Razvan Munteanu. Din pacate, agenda ei este full de concerte si singurul de la iUmor care va merge in Asia Express e Mihai Bendeac.

Salariu Cheloo iUmor. Cate mii de euro incaseaza, in fiecare luna! Castiga mai mult decat Mihai Bendeac

Publicat: 03 iun. 2019, 14:53 Autor: Ioana Cioflan Vedete
Pe aceeași temă
×