Mihaela Rădulescu are stiliști pe care-i plătește cu sume “grase”! Câți bani au primit pentru filmările de la Masked Singer

Publicat: 11 Oct. 2021, 20:26 Vedete

Mihaela Rădulescu și-a adus stiliști personali la filmările Masked Singer! Reporterii CIAO.RO au aflat că Diva de Monaco ar fi negociat și onorariul oamenilor care au grijă ca imaginea ei să fie una impecabilă!

CIAO.RO a scris recent despre onorariul cu multe zerouri pe care vedeta l-a încasat de la PRO TV pentru emisiunea la care a acceptat participe, în calitate de detectiv – Masked Singer, dar și ce alte mofturi și-a mai negociat. Pentru că știe să facă audiență, șefii postului au acceptat pretențiile ei.

Cum a negociat Mihaela Rădulescu onorariul pentru stiliști?

Așadar, pe lângă un onorariu cu multe zerouri, Mihaela Rădulescu a avut și niște pretenții de superstar. A cerut avion business class, cel mai luxos apartament de la Lido și o limuzină cu șofer la dispoziție. De asemenea, a vrut o cabină separată de toată lumea și propria ei echipă de stiliști. Atât pentru haine, cât și pentru make-up și păr. Toți au stat cu ea de dimineață până seara, timp de o lună, cât au fost filmările.

Ei bine, doar cei doi stiliștii care s-au ocupat de r și make-up-ul ei ar fi încasat 1.000 de euro pe zi, mai exact, cate 500 euro de căciulă. Dacă luăm în calcul faptul emisiunea s-a filmat vreo 30 de zile, la un simplu calcul… aflăm doar suma stiliștilor Divei de la Monaco a fost de 30.000 de euro.

În ceea ce privește ținutele pe care Mihaela Rădulescu le-a purtat la filmările Masked Singer, aflați acestea au fost create special pentru ea, pe dimensiunile ei, în așa fel încât pice ca și turnate pe silueta ei de invidiat!

Diva de Monaco face parte din juriul de detectivi al noului sezon Masked Singer, show-ul de la PRO TV, alături de Horia Brenciu, Alex Bogdan și Inna.

Publicat: 11 Oct. 2021, 20:26 Vedete
Pe aceeași temă