Mesajul tatalui Alexandrei pentru Gheorghe Dinca: “Sa arda in Iad daca a facut asa ceva”

Publicat: 02 Aug. 2019, 10:21 News 4
Mesajul tatalui Alexandrei pentru Gheorghe Dinca: “Sa arda in Iad daca a facut asa ceva”

Tatal Alexandrei, Ion Macesanu, a declarat joi seara ca familia sa crede ca adolescenta este in viata. Barbatul a facut un apel sfasietor catre cei care i-au luat fata.

 

Tatal Alexandrei a negat ca politistii i-ar fi spus sa plateasca perchezitiile!

“Este prima si ultima declaratie facuta. Vreau sa fiu lasat in pace, si eu si familia mea. Nu vreau sa mai fim vanati. Vreau sa le multumesc tuturor celor care s-au implicat in acest caz, care cauta si cerceteaza in continuare.

Vreau sa le spun celor care stiu despre ea, care au luat-o: vreau sa o aduca inapoi ca sa ne reluam viata de dinainte, asa cum era. Vreau sa fac un apel pentru cei care stiu ceva de ea: vreau sa o aduca acasa, sa fie sanatoasa. Si le multumesc celor care sunt langa mine in fiecare zi.

Deja ni s-a spus ca noi ca parinti nu ne dam silinta, ca nu ne pasa. Din contra. Si astazi am cautat si vom cauta. Suntem disperati. Credem ca este in viata. Vom crede pana in ultima zi. Dumnezeu sa o aduca acasa.”

Ion Macesanu le-a transmis anchetatorilor “sa-si uneasca toate fortele ca s-o gaseasca. Eu cred ca si-au facut datoria. Nu ma voi indoi. Am incredere in ei ca orice om in situatia asta. Le transmit multumiri.

Ma simt vinovat eu ca tata pentru ca nu am putut sa fac mai mult. Daca ne dadeam seama sau daca dansii isi dadeau seama, poate nu se ajungea chiar aici. O vom gasi in viata, asa imi spune inima. Nu am nicio informatie, dar credem in asta. Asteptam din moment in moment sa vina acasa.”

Intrebat ce mesaj ii transmite inculpatului, tatal Alexandrei a declarat: “Dansul, cu zambetul intr-o parte, i-as transmite sa iarda in Iad daca a facut asa ceva. Daca n-a facut, Dumnezeu sa-l aiba in paza.”

 

Publicat: 02 Aug. 2019, 10:21 News 4
Pe aceeași temă