Mesajul emoționat transmis de Iuliana Tudor Maestrului Nicolae Botgros! „Când LĂUTARUL tace muzica se închide în sertare cu lacătele morții..căci muzica înseamnă Viață”

Publicat: 03 Nov. 2020, 14:35 Vedete
Mesajul emoționat transmis de Iuliana Tudor Maestrului Nicolae Botgros! Când LĂUTARUL tace muzica se închide în sertare cu lacătele morții..căci muzica înseamnă Viață

 “Maestre, de 2 săptămâni vă vorbesc cu sufletul”

Iuliana Tudor, vedeta TVR și prezentatoarea emisiunii “Vedeta Populară”, este îngrijorată de suferința Maestrul Nicolae Botgros, care la 65 de ani se luptă cu temutul  virus COVID-19, fiind internat într-un spital din Chișinău.

Îi leagă peste 20 de ani de colaborare și proiecte frumoase, au lucrat împreună timp de 10 ani la cea mai longevivă emisiune de divertisment de la TVR, “O dată-n viață”, așa că Iuliana Tudor a fost vizibil marcată de încercarea prin care trece Maestrul Nicolae Botgros. Vedeta a postat în această dimineață pe pagina ei oficială de Facebook un mesaj emoționant de încurajare pentru Nicolae Botgros în care îl îndeamnă să lupte. Starea de sănătate a Maestrului Nicolae Botgros este acum stabilă.

“Maestre, de 2 săptămâni vă vorbesc cu sufletul. Si știu cămă auziți…”hai, maestre, luptați!  Luptați cu forța aceea extraordinară cu care ardeți în scenă…cu toata energia care vă face unic și care vă înalță acolo unde puțini au șansa de a ajunge…de a înțelege! Luptați pentru viață așa cum ați luptat mereu pentru artă! Cu toata fibra ființei! Hai, maestre, că v- așteaptă românii! Dacă LĂUTARUL tace, o sa tacă și sufletele oamenilor. Iar Lumea se va mai auzi doar zumzăind trist ca o mașină  programată de alții. Când LĂUTARUL tace, Bucuria din oameni tace… Când LĂUTARUL tace muzica se închide în sertare cu lacătele morții..căci muzica înseamnă Viață. Iar în sangele dvs curge Numai Muzică…deci Numai Viață! Când LĂUTARUL tace Dumnezeu pare că tace și El…căci prin muzică ne vorbește de când Lumea… Când LĂUTARUL tace nu ne mai adună nimic împreună…suntem singuri! Cu măști și pe suflet…
Asa că…Maestre, hai, la luptă asa cum vă știu…așa cum știu sigur ca scrieți deja o partitură pentru un viitor al Omului Bun care trece prin Tot cu Credință, Nădejde si Dragoste! E Muzica Inimii „LĂUTARULUI” MEU!  Pe care-l aștept înapoi!
…fredonez acum tema din suita noastră instrumentală..o știți… aceea care ne-a smuls lacrimi si emoții de atâtea ori…hai, Maestre..Luptă!
Cu drag, a dumneavoastră, Iuliana!”, este mesajul emoționant al Iulianei Tudor.

Maestrul Nicolae Botgros a fost internat de urgență marți 27 octombrie la Institutul de Medicină Urgentă din Chișinău, fiind diagnosticat cu COVID-19. Starea lui de sănătate este acum echilibrată!

 

Publicat: 03 Nov. 2020, 14:35 Vedete
Pe aceeași temă