Mesajul actorului Constantin Zamfirescu din spital, înainte de operație: ”Nu sunt singur!”

Publicat: 25 Oct. 2020, 17:50 Vedete

Actorul Constantin Zamfirescu a postat pe rețelele de socializare un mesaj prin care cere ajutorul persoanelor pentru a dona sânge. Bărbatul a fost diagnosticat cu o boală cruntă, și anume cancer, iar acestuia urmează să i fie extirpat un rinichi.

De pe patul de spital, celebrul actor care a adus zâmbete pe fețele oamenilor de atâtea ori când apărea pe micile ecrane sau pe scenă, a transmis un mesaj pentru cei care îl susțin și îi sunt aproape în aceste momente grele. Constantin Zamfirescu, actorul în vârstă de 52 de ani, le mulțumește tuturor printr-un mesaj pe rețelele de socializare.

”Nu sunt singur! Vă am pe toți, aici, cu mine. Familia mea, rudele mele și prietenii mei. Sunt copleșit de atenție, de cuvinte de îmbărbătare și mai ales de ajutorul pe care trebuie doar să-l cer. De la geamul salonului văd mult cer și mă vizitează un mic stol de porumbei, dar unul dintre ei nu pleacă. E cel mai flămând si se mulțumește și cu firimiturile pulbere de la masa celor mai puternici ca el. Ce nu știu ceilalți este că îndrăzneala lui de a trece pragul geamului la mine în salon, i-a adus un biscuite supliment. 

Actorul Constantin Zamfirescu: ”Am moralul sus”

Tot așa și îndrăzneala mea de a vă cere un ajutor, pe care l-am primit înmiit, mă copleșește și mă încarcă pozitiv. Am moralul sus. Sunt conștient de șansa rară pe care o am de a afla devreme. Mai am multă treabă de făcut, multe zâmbete de adus pe chipurile și în sufletele voastre. Să ne revedem cu bine! Vă mulțumesc cu inima, vă mulțumesc cu sufletul că-mi sunteți aproape și nu sunt singur”, a scris mișcat ”Gogoașă” din ”Trăsniții”.

Constantin Zamfirescu, cunoscut și ca ”Zamzu”, este celebru pentru rolul pe care l-a avut în serialul ”Trăsniții”. Este fan al ”The Beatles”, ”ABBA”, ”Queen” și ”Holograf”. În copilărie, el și-a dorit să fie tâmplar, grădinar, medic și profesor, însă viața i-a urmat pașii în altă zonă.

Publicat: 25 Oct. 2020, 17:50 Vedete
Pe aceeași temă