Actorul Constantin Zamfirescu a fost operat! Prima imagine de pe patul de spital cu vedeta din ”Trăsniții”

Publicat: 29 oct. 2020, 08:07 Autor: Andreea Voicu Vedete

Actorul Constantin Zamfirescu, cel care a jucat în ”Trăsniții”, a fost operat de urgență, după ce a fost diagnosticat cu o boală gravă, și anume cancer.

Constantin Zamfirescu a fost operat în urmă cu două zile, după ce a fost diagnosticat cu cancer. Celebrul Gogoașă din serialul ”Trăsniții” s-a trezit din operație și a postat pe rețelele de socializare o imagine de pe patul de spital și a transmis un mesaj.

”Sunt bine. Am avut o noapte grea, dar azi sunt în salon, amețit, dar o să dorm, apoi trebuie să mă ridic și să fac pași. Puțin câte puțin. Mă refac și comunicăm, apoi … la treabă. Mulțam fain tuturor”, este mesajul transmis de actorul Constantin Zamfirescu pe rețelele de socializare, după intervenția chirurgicală.

 

Constantin Zamfirescu s-a ”trezit” cu o amendă

După ce a fost operat, actorul Constantin Zamfirescu s-a ”trezit” cu o amendă de 500 de lei pe parbrizul mașinii. Astăzi, actorul va fi externat.

”Sunt un contravenient de conjunctură.
Vineri, când am plecat spre spital să mă internez, am verificat pe Waze dacă am loc de parcare în zona spitalului Carol Davilla. Și da, era o parcare amenajată, dar când am ajuns, toată zona era animata de o echipă de filmare care ocupa complet parcarea și străzile limitrofe. Fiind în întârziere, am ochit un loc liber, lângă mașinile echipei de filmare. Am parcat si m-am prezentat la Camera de Gardă. Odată intrat în spital, nu mai ai voie să ieși. De la geamul salonului unde am fost internat vedeam mașina și animația din parcare transformată în platou de filmare. Au lucrat zgomotos până târziu. A doua zi au inceput să strângă. Parcarea e si acum ocupată de rulote, dar pe străzi, nici urmă de alte mașini. Doar a mea, cu amendă in geam. Cuantum maxim. 500 lei. Poliția locală a iertat echipa de filmare dar pe mine nu.
Cum pot contesta? Am sorți de izbândă? Mâine mă externează si cele 15 zile se scurg, iar eu nu sunt în cea mai bună formă să merg pe la instituții”, transmite actorul pe Facebook.

Sursă foto: Arhivă Ciao, Facebook Constantin Zamfirescu

Publicat: 29 oct. 2020, 08:07 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă