Cum se simte actorul Constantin Zamfirescu la 7 luni de la operația de cancer: „Lucrează pe tăcute și te poate aduce în stadiul final, fără să simți nimic”

Publicat: 17 mai 2021, 14:45 Autor: Andreea Voicu Vedete

Actorul Constantin Zamfirescu a vorbit despre momentele grele prin care a trecut în urmă cu câteva luni, când ”Gogoașă” a fost operat de cancer. Actorul din serialul ”Trăsniții” a făcut o serie de declarații.

Cel care a interpretat rolul ”Gogoașă” în ”Trăsniții” a făcut o serie de declarații despre situația gravă în care s-a aflat în urmă cu câteva luni, când actorul a fost nevoit să se opereze la rinichi. În cadrul emisiunii ”Showbiz Report”, de la Antena Stars, Constantin Zamfirescu a mărturisit că boala s-a manifestat ”pe tăcute” și a aflat destul de târziu de ce suferă.

”Este o situație care m-a marcat. Este vorba despre un cancer. Am avut un cancer la rinichiul drept, care s-a manifestat pe tăcute. Este cel mai parșiv tip de cancer pe care îl poate avea un om. Am aflat mai târziu chestia asta. Lucrează pe tăcute și te poate aduce în stadiul final, fără să simți nimic. Simptomele nu sunt evidente, pot fi mici dureri locale, foarte rar, care te țin câteva minute și pe care le dai pe colici renale, ca un fel de cârcel în zona rinichiului, care nu te pun în gardă”, a spus acesta.

”Următorul simptom care ar putea să te pună în gardă este sângele din urină, dar eu nu l-am avut. Am fost descoperit în stadiul 1, din patru stadii, ăsta a fost stadiul 1. A fost de dimensiunea unei prune și era invadat peretele lateral, era invadat jumătate. Orice tumoră care se scoate, se scoate cu țesut de garanție. Domnul doctor mi-a descoperit formațiunea și m-a rugat să mai fac investigații și acolo, doamna doctor mi-a spus că e ceva suspect”, a adăugat actorul.

Actorul dorește să se întoarcă pe scenă

După intervenția suferită și timpul în care actorul s-a odihnit și s-a vindecat, Constantin Zamfirescu a anunțat că revine pe scenă. Actorul ține regim alimentar.

”E bine şi din punct de vedere al trupului, dar şi din cel al psihicului. Că nu a fost tocmai simplă operaţia aceea. Costică ţine azi regim alimentar. Spre exemplu, visează azi la o farfurie cu doi mici şi muştar? Rămâne doar cu visul. Îşi doreşte o friptură în sânge? Îşi cam pune pofta în cui! Se bucură de o bucată foarte slabă de carne şi aceea preparată cu grijă!”, a afirmat, pentru Playtech, colegul de scenă al actorului.

Sursă foto: arhivă Ciao

Publicat: 17 mai 2021, 14:45 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă