Îl mai ții minte pe actorul Constantin Zamfirescu, ”Gogoașă” din ”Trăsniții”? Cum se simte la 4 luni de la operația de cancer

Publicat: 22 Feb. 2021, 12:38 Vedete

Anul trecut, actorul Constantin Zamfirescu a suferit o intervenție chirurgicală, după ce a fost depistat cu o boală nemiloasă, și anume cancer. Bărbatul a fost operat de cancer la rinichi în luna noiembrie a anului trecut. Cum se simte acum ”Gogoașă” din ”Trăsniții”?

Actorul Constantin Zamfirescu, cel care a jucat în ”Trăsniții”, a fost operat de urgență, după ce a fost diagnosticat cu o boală gravă. Pe 27 noiembrie, actorul a fost supus unei intervenții chirurgicale, după ce a fost diagnosticat cu un cancer la rinichi. Cu câteva zile înainte de operație, actorul a transmis un apel disperat pe rețelele de socializare, cerând ajutorul persoanelor pentru a dona sânge.

”Colegul nostru are nevoie de sânge. Orice grupă.
Nu am fi vrut să facem asta! Nu v-am fi scris nimic despre situația prin care trece, dar urmează sa fie supus unei intervenții chirurgicale de extirpare a unui rinichi. A fost diagnosticat cu cancer. O astfel de operație este mare consumatoare de sânge, iar perioada asta este una de mare carență în rezervele de sânge. Corpul medical a cerut să găsim măcar un donator care să facă acest gest umanitar. Din păcate, în urma analizelor, noi nu putem dona! ☹☹☹
Oricine va dori să facă asta, va trebui să specifice că donează pentru Constantin Zamfirescu și spitalul Carol Davilla.
Cuvintele de mulțumire nu vor fi destule ca să exprime gratitudinea noastră.
Este deja internat, iar luni va fi operat.
Și sunt mulți alții care au nevoie.
Zamzu are A2”, este mesajul care a apărut atunci pe Facebook.

Cum se simte la 4 luni de la operația de cancer

După intervenția suferită și timpul în care actorul s-a odihnit și s-a vindecat, Constantin Zamfirescu a anunțat că revine pe scenă. Actorul ține regim alimentar.

”E bine şi din punct de vedere al trupului, dar şi din cel al psihicului. Că nu a fost tocmai simplă operaţia aceea. Costică ţine azi regim alimentar. Spre exemplu, visează azi la o farfurie cu doi mici şi muştar? Rămâne doar cu visul. Îşi doreşte o friptură în sânge? Îşi cam pune pofta în cui! Se bucură de o bucată foarte slabă de carne şi aceea preparată cu grijă!”, a afirmat, pentru Playtech, colegul de scenă al actorului.

Sursă foto:

Publicat: 22 Feb. 2021, 12:38 Vedete
Pe aceeași temă