Apel disperat! Actorul Constantin Zamfirescu, celebrul ”Gogoașă” din ”Trăsniții”, a fost diagnosticat cu cancer

Publicat: 24 Oct. 2020, 10:02 Vedete

Actorul Constantin Zamfirescu a postat pe rețelele de socializare un mesaj prin care cere ajutorul persoanelor pentru a dona sânge.

Constantin Zamfirescu urmează să fie operat, după ce a fost diagnosticat cu o boală gravă, și anume cancer. Acestuia urmează să i fie extirpat un rinichi.

De asemenea, pe pagina de Facebook ”Trupa Sabotorii” s-a postat un mesaj în care se cere ajutor pentru actorul Constantin Zamfirescu, celebrul ”Gogoașă” din serialul ”Trăsniții”, după ce s-a aflat că a fost diagnosticat cu cancer.

Actorul Constantin Zamfirescu a fost diagnosticat cu cancer

”Colegul nostru are nevoie de sânge. Orice grupă.
Nu am fi vrut să facem asta! Nu v-am fi scris nimic despre situația prin care trece, dar urmează sa fie supus unei intervenții chirurgicale de extirpare a unui rinichi. A fost diagnosticat cu cancer. O astfel de operație este mare consumatoare de sânge, iar perioada asta este una de mare carență în rezervele de sânge. Corpul medical a cerut să găsim măcar un donator care să facă acest gest umanitar. Din păcate, în urma analizelor, noi nu putem dona! ☹☹☹
Oricine va dori să facă asta, va trebui să specifice că donează pentru Constantin Zamfirescu și spitalul Carol Davilla.
Cuvintele de mulțumire nu vor fi destule ca să exprime gratitudinea noastră.
Este deja internat, iar luni va fi operat.
Și sunt mulți alții care au nevoie.
Zamzu are A2”, este mesajul care apare pe Facebook.

Colegul nostru are nevoie de sânge. Orice grupă. Nu am fi vrut sa facem asta! Nu v-am fi scris nimic despre situația…

Publicată de Trupa Sabotorii pe Vineri, 23 octombrie 2020

Constantin Zamfirescu, cunoscut și ca ”Zamzu”, este celebru pentru rolul pe care l-a avut în serialul ”Trăsniții”. Este fan al ”The Beatles”, ”ABBA”, ”Queen” și ”Holograf”. În copilărie, el și-a dorit să fie tâmplar, grădinar, medic și profesor, însă viața i-a urmat pașii în altă zonă.

Publicat: 24 Oct. 2020, 10:02 Vedete
Pe aceeași temă