TOP CIAO.RO | Vedetele din România şi meseriile total neaşteptate pe care le-au avut înainte de celebritate: electrician, bonă sau miner! Cine ar fi crezut?

Publicat: 09 feb. 2024, 14:53 Autor: Hermina Hagianu Top Ciao

Înainte de a ajunge pe micile ecrane, unele dintre cele mai cunoscute vedete autohtone au avut meserii la care nici măcar nu te-ai fi gândit. Paznic, miner sau bonă sunt doar câteva dintre joburile cu care au făcut primii bani celebrităţile din România.

Cabral a fost nevoit să muncească încă din timpul liceului. Celebrul prezentator de la ProTV îşi dorea să aibă bani de excursii şi haine, astfel, s-a angajat la o firmă unde descărca marfa din TIR. Acesta nu a fost însă singurul lui loc de muncă.

„Am descărcat TIR-uri cu cârca atunci când am vrut să plec cu băieţii la mare, am lucrat la vulcanizare când am vrut să merg la munte, când mi-am dorit să mă îmbrac mai cu moţ m-am angajat paznic de noapte la anticariat. Am lucrat şi pe şantier, la casa lui Titi, un prieten de-al părinţilor mei“, a dezvăluit prezentatorul de la ProTV pe blogul său.

Actorul din Trăsniţii a fost electrician

Constantin Zamfirescu, actorul care l-a jucat pe Gogoaşă în serialul Trăsniţii, a lucrat timp de 11 ani ca electrician.

„Am început să lucrez la 18 ani în uzină, în IMGB. Am fost patru luni strungar, pentru că nu am găsit post pentru meseria pe care o învăţasem. Apoi, am lucrat 11 ani ca electrician la Fabrica de Oxigen“, a dezvăluit actorul.

În 1990, a plecat din uzină, s-a angajat la o altă instituţie şi s-a înscris la Estrada Armatei, acolo unde i-a cunoscut pe Bogdan Dumitrescu (Chiorete) şi Grig Chiroiu (Pupăză), colegii cu care a ajucat în celebrul serial Trăsniții.

„După ce colonelul care se ocupa de noi a ieşit la pensie, am decis să mergem la Amerom (n.r. – actuala televiziune Prima TV), Canal 38, unde ne-am prezentat şi am arătat de ce suntem noi în stare“, a mai spus acesta.

Lidia Buble a avut grijă de copiii unui politician

Înainte de a deveni cunoscută, Lidia Buble a avut mai multe locuri de muncă. Artista a fost nevoită să se angajeze pentru a-şi ajuta familia numeroasă.

Mai întâi a fost bonă pentru copiii unui politician, iar apoi s-a angajat la o reprezentanţă auto, ca manager de vânzări.

Toma Cuzin câştiga mai bine din minerit

Toma Cuzin, interpretul lui Firicel din serialul Las Fierbinţi, şi-a găsit destul de târziu drumul spre actorie. Înainte de a deveni celebru, a avut mai multe joburi: a lucrat mai întâi în mină, într-un restaurant, la shaormerie, a fost şi paznic de şantier, dansator şi agent imobiliar.

„Cel mai bine câştigam în mină“, povesteşte el.

Dezbrăcatu a început cu munca de jos

Înainte ca publicul să îl cunoască, Codruţ Kegheş sau Dezbrăcatu aşa cum îl ştie deja o ţară întreagă, era barman şi actor de comedie, la un club de vinuri din Capitală. Vedeta de la Prima TV recunoaşte că a luat-o de jos, însă toate aceste experienţe l-au format şi ajutat în viaţă.

„Am terminat Liceul Industrial Petrolul Teleajen. După absolvire, mi-am trimis CV-ul la platforma de foraj marin, dar, până la urmă, am ajuns să lucrez într-un club. Acolo am făcut de toate, am spălat şi vase şi am învăţat să relaţionez cu lumea. Îmi aduc aminte că într-o seară a venit un cuplu destul de supărat. La un moment dat, el chiar a început să plângă. M-au rugat să le aduc o sticlă de Lacrima lui Ovidiu. M-am luat cu treabă, am uitat de comandă şi după vreo 30 de minute m-au întrebat ce se întâmplă cu vinul lor. Le-am spus: «Aveţi răbdare, acum l-am pus să plângă». Au început să râdă şi au plecat fericiţi. A fost o perioadă frumoasă, în care am legat prietenii pe viaţă“, îşi aminteşte Kegheş.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 09 feb. 2024, 14:53 Autor: Hermina Hagianu Top Ciao
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă